Boe.. chyba nie ma tu większego cykora jeśli chodzi o kastracje (i zabiegi w ogóle) ode mnie. Ja też jestem tylko za tymi ze wskazań medycznych i chyba wszyscy już o tym wiedzą. I tylko dlatego zwlekam tak długo.
Ale z drugiej strony myślę, że może to dla niego jedyna droga do szczęśliwego życia. Ile będzie czekał biedak? Przypominam, że to jego drugi wątek, Pago jest u mnie od września 2016r.
Znalezienie mu wysterylizowanej samiczki graniczyłoby z cudem..
Pago - zamieszkał w Pruszkowie
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Pago [Sztum] - wolny
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
A co tu kastracja pomoże?
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Będzie mógł iść do samiczek. Samców nie toleruje, próbowałam z kilkoma.
Innych pomysłów nie mam niestety.
Innych pomysłów nie mam niestety.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Że będzie mógł zamieszkać z samiczką
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

Jeżeli potrafisz mu znaleźć kolegę, którego nie zagryzie, to nikt nie będzie się sprzeciwiał! 1,5 roku to szmat czasu!
1,5 roku świnkowego życia minęło. Sam jak palec, za 2 lata bedzie bez szans na adopcję.
Może warto rozważyć wariant kastracji, Jack Sparrow nawet nie zauważył i wszem i wobec ogłasza się że ładne dzieci robi!
Jako kastrat Pago będzie atrakcyjnym towarem no i w nagrodę dostanie harem.
Silje, Ty wiesz, co najlepsze dla świnki, sama podejmiesz decyzję, czy ma trwać sam z jajkami, czy otworzyć mu szansę do haremu, ale obarczoną niewielkim ryzykiem!
Może warto rozważyć wariant kastracji, Jack Sparrow nawet nie zauważył i wszem i wobec ogłasza się że ładne dzieci robi!
Jako kastrat Pago będzie atrakcyjnym towarem no i w nagrodę dostanie harem.
Silje, Ty wiesz, co najlepsze dla świnki, sama podejmiesz decyzję, czy ma trwać sam z jajkami, czy otworzyć mu szansę do haremu, ale obarczoną niewielkim ryzykiem!
no i gdyby trzeba zna by dorzucić - to daj znać, portfel zdrenowany, ale coś się wygrzebie na tą sytuację!
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Pagó wygląda trochę jak narzeczony Kwoczki 

Pago wypisz wymaluj jak mój Wiluś, który niestety w sobotę zakończył swój 6-letni żywot ...Ale skoro nie toleruje innych samców, nie mogę go łączyć z Kokoszem, którego rozsadza męska energia.
Ale cudny tygrysek
udało się go połączyć, szkoda takiego uroczego malucha i to mlodego