A dzieło Eli wspaniałe, też jestem ciekawa czy wygra zapora czy świnki
Moderator: pastuszek
 bobki na legowisku, poza klatka sucho!
 bobki na legowisku, poza klatka sucho! Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Wali takie zmutowane boby jakby była zaczopowanamartuś pisze: Jak Szkatuła? Bobki już lepsze? Trzymam kciuki za piękne twarde boby

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Daj jej jeszcze probiotyk i jak masz to rodicare akut albo coś podobnego.
 Daj jej jeszcze probiotyk i jak masz to rodicare akut albo coś podobnego. Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Nie dostaje świeżych warzyw tylko suszone ziółka, wizyta jakoś w tygodniu bo wszystkie terminy się posypały przez te wolne...
  Nie dostaje świeżych warzyw tylko suszone ziółka, wizyta jakoś w tygodniu bo wszystkie terminy się posypały przez te wolne...   

), Nutce też się zdarzało - nawet raz nagrałam przy zapalonym świetle
 ), Nutce też się zdarzało - nawet raz nagrałam przy zapalonym świetle  A teraz to już nikt nie chce śpiewać...
 A teraz to już nikt nie chce śpiewać...  Faktycznie malutko już babunia waży...
 Faktycznie malutko już babunia waży...