Nie mam pojęcia co z tymi nerkami

Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

. Trzymamy kciuki za wszystkie nerki, anemie, kaszaki, seskrobiny i żeby już więcej nic nie wychodziło. Z tymi świniami to miesiąca spokoju nie ma. W marcu na Kluske wydaliśmy przeszło 800zl a wciąż końca nie widać. Takie to towarzystwo wiecznie chore.
 . Trzymamy kciuki za wszystkie nerki, anemie, kaszaki, seskrobiny i żeby już więcej nic nie wychodziło. Z tymi świniami to miesiąca spokoju nie ma. W marcu na Kluske wydaliśmy przeszło 800zl a wciąż końca nie widać. Takie to towarzystwo wiecznie chore. . Toż to jest pałac <3. Gryf jest kolorystycznie jak nasza Mirabelka
 . Toż to jest pałac <3. Gryf jest kolorystycznie jak nasza Mirabelka   .
 . 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaDzima nie kuśDzima pisze: Martuś! jak mała Nalcia
 Widzę, że małą sobie wybrała fajną datę. Ja Nalunię kupiłam 04.04...
 Widzę, że małą sobie wybrała fajną datę. Ja Nalunię kupiłam 04.04... 

dzieje się....
  dzieje się.... 
  " Home&You" po 19zł
 " Home&You" po 19zł