Dziewczyny dobrze, a mój portfel chudszy o prawie 2stówySiula pisze:Jak tam dziewczyny po wizycie u weta??

Chimera nie ma cyst, jest po prostu gruba i to co wyczułam to jej nerka
 zęby lekko długie, ale skoro je i nie ma problemów to na razie nie ruszamy.
 zęby lekko długie, ale skoro je i nie ma problemów to na razie nie ruszamy. U Zuli nie wiadomo co z tym paluchem, bo jej nie boli ale czucie w nim ma, jak nic się nie zmieni to za 2-3tyg prześwietlenie.
Szkatuła poszalała... Zeskrobina do badania, guzek bez ropy, antybiotyk i probiotyk bo jednak coś się tam tworzy, przemywam rywanolem. Było podejrzenie że tworzy się ropień od zęba ale w paszczy wszystko ok.
Co mogę powiedzieć o klinice? Wiedza jest, sprzęt super! Ceny są! Choć odwiedziłam już droższe gabinety np na Mieszka I.

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
   !
 !

w pt jadę po leki i przez święta działamy, a po świętach mamy przyjeżdżać na kroplówki...chyba na wzmocnienie, ale to muszę się dopytać.
  w pt jadę po leki i przez święta działamy, a po świętach mamy przyjeżdżać na kroplówki...chyba na wzmocnienie, ale to muszę się dopytać.  

ja jutro idę na zakupy dla dziewczyn.
 ja jutro idę na zakupy dla dziewczyn.