Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
zax002

Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt

Post autor: zax002 »

huhu :D Nie no ja też to tak napisałem w sposób nie za bardzo zrozumiały xD
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dobra dobra :lol: Jest ok :)

Uwaga uwaga! Powoli szykujemy się do sesji na pocztówki! Muszę jeszcze tylko zrobić kilka rzeczy i będziemy pstrykać :) No i trzeba wybrać coś na gadżety 8-)
Na pocztówki muszę osobną sesję robić, bo na zimowe kartki nie wyślę Dropsia na jaskrawozielonym tle :) :roll:

Dropsik i tak smuta się, ze tak mało osób to zagląda... Gdzie Pigi? :idontknow:

Gdyby Pigola nie widziała :P
[quote="Dropsio"]Chcecie więcej?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tfu!
Obrazek
Ale że cooooo?
Obrazek
Obrazek

I obiecane "zza kulis"
O tak, masaż rozluźniający :szczerbaty:
Obrazek

Wczoraj idąc na angielski odruchowo zamknęłam klatkę. Okazało się, że zamknęłam Dropsia na wybiegu :szczerbaty: :glowawmur: Ale nie obraził się, bo miał karmę, miał kapciocha.... :lol:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

Haha, mnie kiedyś brat tak zamknął w domu i załadował alarm, jak sie obudziłam, to się alarm włączył. Efekt był taki, że byłam zamknięta w domu z wyjącym alarmem. Przebudzenie nie było zbyt miłe oczywiście ;)
A minki Dropsika wspaniałe :)
zax002

Post autor: zax002 »

No no . Już się nie mogę doczekać nowych zdjęć :yahoo:
Libra20

Post autor: Libra20 »

No dobra to ja też opiszę podobną historię :D Jak byłam mała (ok 6-7 lat) przyszła ciotka w gości. Mama była w pracy a ojciec się tak z nią zagadał że nie zauważył jak się zakopałam pod kocem i zasnęłam. W międzyczasie rozpętała się okropna burza. Nie widząc mnie nigdzie bawiącej się ojciec z ciotką zamknęli mnie w domu i ruszyli na poszukiwania :D Wtedy jeszcze bałam się burzy więc jak się obudziłam to ryczałam w niebogłosy ze strachu a po dwóch godzinach wpadają przemoczony ojciec z ciotką i ... policją :D jeszcze bardziej się przestraszyłam bo policji się bałam (ironia bo teraz w niej pracuję :D ) i myślałam że mnie zabiorą :D teraz jak to wspominamy to aż się śmiechem zanosimy :D
Trinia

Post autor: Trinia »

Awwww jaki on śliczny :love: Napatrzec się nie mogę :szczerbaty:
Świniomaniaczka

Post autor: Świniomaniaczka »

Czy mogę prosić o dostawę zdjęć tego pięknego, cudownego, idealnego, perfekcyjnego, przystojnego Modela Dropsia :love: ?

Tak czekam, czekam i czekam a tu zdjęć nie ma [ :angry: ], A JA SIĘ UZALEŻNIŁAM :!: :!: :!: . :twisted:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Droopsik :love:
Dzięki przypominaniu mogłam oglądać go na 3 stronach (Pańcia nadrabiała nieprzeczytane posty 8-)
No i menda mi nie włącza komputera.. no ok.. dziś rozumiem.. sprzątała nam kocyki.. a ja jej na złość bobczyłam co krok 8-)
Na dodatek powiedziała jeszcze dziś nam, że nasz raj jest zamknięty i musimy się zadowolić byle warzywkiem.. Dropsiu zgłoś komu trzeba że chcą mnie zagłodzić! Ja nie wiem co się z Pańcią ostatnio dzieje! I jeszcze smarka i kicha! Jak my smarkamy i kichamy to od razu leci do nas ze strzykawą wypełnioną tym fuj czymś.. ale sama sobie tej strzykawy nie zapodała, taka jest! :evil:
Pigi

PS Też będę miała kalendarz z moim Dropsikiem :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Wczoraj wieczorem dopieszczałam plan zdjęciowy, więc dzisiaj i jutro pewnie fotki będą, albo dzisiaj, jutro i pojutrze :D
Więc wyniki pierwszej sesji najwcześniej jutro po południu :)

Libra20 - już sobie wyobrażam minę policjantów :szczerbaty:

Pastuszku - o co Ci kochana chodzi? :szczerbaty:

świąteczny Dropsik podbije Wasze serca, to Wam mogę obiecać :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”