Moje szyneczki ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Moje szyneczki ;)

Post autor: martuś »

Co jak co ale Twój i ta siostrzyczka z prawej strony zdjęcia to mają spojrzenie :twisted: :lol:
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Noooo, ale Salceson miał takie samo- mordercze, a jakie to było urocze mizisko, łaszące się do innych świń! :lol:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

No patrząc po minach siostra po lewej będzie charakterna, pozostała dwójka może miziaki, względnie uciekinierzy.

Ps teraz tak popatrzyłem na Behemota i zerknąłem na Katanę i..... Zobaczyłem w behemocie krótkowłosy negatyw mojego misia. Nie no padło mi na oczy.
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Hehe :D
doprawdy godny imienia Behemot, fotka - z niewielkim retuszem gotowa okladka płyty Behemota :D jakiś piorun domalować i będzie dobrze
z taką urodą... może potrer zapłonąć zazdrością... na sczczęście jest Agrest - któremu wsio ryba, byle CN w misce było.... :rotfl:
Po prostu dzięki temu rozumiem miłość do Foxików :glowawmur: na szczeście klatka nie z gumy
boe22

Na szczęście w tym niesłychanym wiosennym wysypie zdarzył się tylko jeden fox i do tego chłop. No i silverka nie było żadnego....bo mogłaby fantazja mnie ponieść! :glowawmur:
boe22

13 kwietnia w piątek przyjeżdża Behemot :lol: . Też sobie termin wybrałam!
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
boe22 pisze:13 kwietnia w piątek przyjeżdża Behemot :lol: . Też sobie termin wybrałam!
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Termin najlepszy z możliwych :laugh:
Obrazek
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

boe22 pisze:13 kwietnia w piątek przyjeżdża Behemot :lol: . Też sobie termin wybrałam!
No....wejście do nowego domu z taką datą zobowiązuje- Behemot napewno będzie aniołkiem :laugh:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

To jest super data. Moi rodzice na przykład pobrali się 13 listopada, była to co prawda sobota, ale co tam. Byli świetnym małżeństwem ponad 50lat. Znam osobiście kobietę, która zakochała się z wzajemnością 13 maja w piątek i do dziś to trwa, a zdarzyło się chyba ponad 30 lat temu. Wróżę więc Behemotowi długi i szczęśliwy żywot w tym stadzie :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”