Taja i córki- Centka i Saya [Warszawa] - już w DS
Moderator: silje
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Taja i córki- Centka i Saya [Warszawa]- wolne
Oooo, to dziewczyny już światowe są!
ludzie powinni się w kolejce ustawiać 
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 
-
Beatrycze
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Taja i córki- Centka i Saya [Warszawa]- wst. rezerwacja
Dziewczynami zaintetesowala się rodzina z Warszawy 
Czeka już klatka Casita 120-tka. W poniedziałek jestem umowiona u weterynarza a wieczorem jedziemy do nowego domku, wszystkie trzy
Czeka już klatka Casita 120-tka. W poniedziałek jestem umowiona u weterynarza a wieczorem jedziemy do nowego domku, wszystkie trzy
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
-
Anulka1602
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nie wierzę! Cud! Tyle czekały a to rodzina w Warszawie czekała na nie 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Baaardzo się cieszę, że wszystkie razem pójdą do nowego domku
. Brawo DS! Świetna decyzja!
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Silje, ja nie wiem, jakim transportem ty z dziewczynami do Warszawy jechałaś, ale to był chyba jakiś super hiper odrzutowiec do DS 
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Cudownie
Bardzo się cieszę, że rodzina nie będzie rozdzielana 
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Moim prywatnym, srebrnym i lśniącym F16Ewa i Michał pisze:Silje, ja nie wiem, jakim transportem ty z dziewczynami do Warszawy jechałaś, ale to był chyba jakiś super hiper odrzutowiec do DS
Och, ja również bardzo się cieszę, że rodzinka nie mogąc się zdecydować kto ma towarzyszyć Centce- zdecydowała się na wszystkie trzy
Beatrycze- dziękuję raz jeszcze za pomysł wzięcia ich do siebie na DT. Pomysł i realizację
Teraz jeszcze tylko badanie (liczę oczywiście na to, że wszystko będzie ok!), wizyta przedadopcyjna i będą się dziewczyny gościć już u siebie.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Beatrycze zabiegana, więc ja napiszę: dziewczyny wczoraj miały kontrolę weterynaryjną w Kajmanie- mają dostawać po 1 cm wit C, Taja miała wytarnikowane zęby- poza tym zdrowe. Beatrycze wczoraj wieczorem zrobiła wizytę przedadopcyjną -razem ze świnkami, które stwierdziły że im się podoba i zostają
Już nawiązałam kontakt @ z DS-em: rodzinka jest bardzo zadowolona, że wzięli wszystkie trzy. Pani pisze, że świnki są przepiękne (ha! wiadomo) i że zgodnie z przewidywaniami w nocy prośki wyruszyły na żer- jadły wszystkie trzy (Taja też), tylko poidełko omijały. Nie uciekały przed domownikami. Będzie dobrze, potrzebują troszkę czasu by się rozgościć i poczuć jak u siebie. W kupie siła.
Przenoszę do Uratowanych
Już nawiązałam kontakt @ z DS-em: rodzinka jest bardzo zadowolona, że wzięli wszystkie trzy. Pani pisze, że świnki są przepiękne (ha! wiadomo) i że zgodnie z przewidywaniami w nocy prośki wyruszyły na żer- jadły wszystkie trzy (Taja też), tylko poidełko omijały. Nie uciekały przed domownikami. Będzie dobrze, potrzebują troszkę czasu by się rozgościć i poczuć jak u siebie. W kupie siła.
Przenoszę do Uratowanych
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Super
Centka to moja platoniczna miłość więc mam nadzieję, że będę mogła często oglądać jej fotki