Czasami się zastanawiam czy ona aby na pewno jest świnką
Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy-fotki str.134
Nie musiałam jej do niczego nakłaniać,ona po prostu taka jest-śmieszna i zwariowana
-
Mk1609
Re: Puchata lwica i dwie córy-fotki str.134 i 135
No to masz fajne babki, moi to by mi ręce do ramion zjedli za takie coś, jedynie Katana daje się głaskać, wbrew pozorom jest wojowniczym miziakiem, Samuraj... No cóż imię samo za siebie mówi, chociaż Katana nie bawi się w szczypanie jak coś mu bardzo nie pasuje, potrafi do krwi ugryźć, ironia w tym że córka może wejść do ich klatki i żaden nawet ząbkami nie będzie trzaskał. Dziwne te świnie.
-
Anulka1602
Jak będę następnym razem obcinać dziewczynom pazury i kołtuny to zrobie fotki i wstawię na forum to dopiero zobaczysz w jakich pozach potrafią być moje kudłate akrobatki

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
CzekamAnulka1602 pisze:Jak będę następnym razem obcinać dziewczynom pazury i kołtuny to zrobie fotki i wstawię na forum to dopiero zobaczysz w jakich pozach potrafią być moje kudłate akrobatki![]()
![]()
-
Anulka1602
Małż wczoraj kupił sobie do pracy laser a to zgodnie z naszą umową oznacza tylko jedno-teraz kolej na zakupy dla dziewczyn!!!
Także...ten tego...już mu zapowiedziałam że w sobotę jedziemy po małe co nieco dla kudłatych córeczek
Także...ten tego...już mu zapowiedziałam że w sobotę jedziemy po małe co nieco dla kudłatych córeczek