bbbuuuuu ale brzydale, aż się patrzeć nie chce...
Moje szyneczki ;)
Moderator: silje
-
magmagpie
Re: Moje szyneczki ;)
tym razem, żeby nie zapeszyć...

-
boe22
Salcesonik miał niestety salcesonik we flaczkach.
W związku z tym ten będzie się zwał diabelsko...w imię zasady, że złego diabli nie biorą. I miejmy nadzieję, że dożyje 15, albo chociaż 10!
A zły tak naprawdę z charakteru nie będzie, bo świnki od Ani nie potrafią być złe
. Ania jest czarodziejką i daje ludziom urocze stworzenia
.
W związku z tym ten będzie się zwał diabelsko...w imię zasady, że złego diabli nie biorą. I miejmy nadzieję, że dożyje 15, albo chociaż 10!
A zły tak naprawdę z charakteru nie będzie, bo świnki od Ani nie potrafią być złe
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ło, Matulu...!
Wszystkie cudne, ale pobielony upiorek wymiata! 
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
To nie upiorek, tylko koalazwierzur pisze:Ło, Matulu...!Wszystkie cudne, ale pobielony upiorek wymiata!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Śliczności.
Kresyda była czarny otter, a Dioptria jest lila fox. Przy lila to białego w zasadzie nie widać.prawie. Świnki ze znaczeniami są piękne. U mnie obie przypadkiem. Akurat były i/lub potrzebowały domu. U mnie
Kresyda była czarny otter, a Dioptria jest lila fox. Przy lila to białego w zasadzie nie widać.prawie. Świnki ze znaczeniami są piękne. U mnie obie przypadkiem. Akurat były i/lub potrzebowały domu. U mnie
-
magmagpie
tak się zachwycasz, ale twój katana też ma znaczenia i trafiła ci się jedna z najrasowszych świnek jakie MAS przepuściła przez ręce...Mk1609 pisze:Cudowne...
-
Mk1609
Ha... Swoich chwalić nie będę, Samuraja i Katany nie wypuszczę tak łatwo z rąk (żona by mnie zakopała żywcem gdyby coś się stało Katanie)
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Łojeju jakie cudne pisklaczki
Jak dostaniesz więcej zdjęć to obowiązkowo musisz wrzucić!