Ulica Śledzionkowa czyli świńskie perypetie w Błękitnym Domu

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anmitsu

Re: Ulica Śledzionkowa czyli świńskie perypetie w Błękitnym

Post autor: anmitsu »

Jak to się stało że oni naprawdę mają coś ze świnek po których mają imiona.. Tak jakby faktycznie to nie było przypadkowe i jakby prosiaki za TM czuwały.. Sama się zastanawiam ;)
Czy Zagłoba jest krewnym Kresydy... hmmm trzeba by było przeanalizować ich rodowody :102: Kika dni temu wstąpił w niego Czort :evil: i pogryzł Mikiego :ok:
DanBea- dziękujemy :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

OOOooo a ja was widziałam na fb!!! Poznałam cię po świnkach, bo przecież tak się tu ludzie kojarzą :rotfl:
Świetne zdjęcie! Super porównanie! Wzruszają te fotki i imiona.... ale to zleciało.
Wszyscy razem mieszkają? bo nie jestem w temacie?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Tak to my :) A mieszkają tak: Aiset, Teplup i Wolf czyli bracia mieszkają ze swoim ojcem- Czerniakiem. On przejął ich do razu po odłączeniu od matki i dogadują się świetnie we 4 w ogromnej zagrodzie z piętrem. A dziewczyny- Asia i Ela mieszkają z mamą- Grobelką, w klatce jeszcze większej niż chłopaki :D bo Groba jest kobietą z charakterem... :rotfl:
Mieszkają u nas jeszcze najstarsi towarzysze niedoli- Śledzion i Timon; dwóch braci, spokrewnionych z Minionkiem i Fredriksonem od DanBei- Skrzat i Miki, nie razem oczywiście, bo bardzo się nie lubią, Miki mieszka z Zagłobą z Szalonego Chlewika(ch teddy czarny tan), choć chwilowo mają kryzys, czytaj: Miki jest ranny; a Skrzat mieszka przez kraty z Czesławem, tez jednym z naszych pierwszych tymczasów. I to koniec :-)
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Cudowne masz stado :love: :love: :love: A rodzinka to już w ogóle- no muszą godnie nosić swoje imiona! :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”