Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Re: Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]

Post autor: Beatrice »

Magmagpie, moje dziewczyny przeszły chlamydiozę, zapewne są nosicielkami...Boję się o inne świnki...WŁaściwie,to możemy wziąć tylko inne biedne "chlamydki,których nikt nie chce...Kochamy Foczkę i Kwoczkę! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Beatrice pisze:Magmagpie, moje dziewczyny przeszły chlamydiozę, zapewne są nosicielkami...Boję się o inne świnki...WŁaściwie,to możemy wziąć tylko inne biedne "chlamydki,których nikt nie chce...Kochamy Foczkę i Kwoczkę! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Eh...
tyle miłości bokiem im przechodzi ....

szkoda....
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Bo widzisz tu chodzi jeszcze o to, że dziewczynki nie są całkiem zdrowe więc obecność moich mogłaby być tym bardziej niebezpieczna...Myślałam o ewentualnie o dobraniu zdrowych, silnych świnek do drugiego pokoju, ale i tak trochę się boję... Bije się z myślami... Muszę się skonsultować z mądrzejszymi. :love: :buzki:
Obrazek
oraz mopsik Bella
magmagpie

Beatrice pisze:Bo widzisz tu chodzi jeszcze o to, że dziewczynki nie są całkiem zdrowe więc obecność moich mogłaby być tym bardziej niebezpieczna...Myślałam o ewentualnie o dobraniu zdrowych, silnych świnek do drugiego pokoju, ale i tak trochę się boję... Bije się z myślami... Muszę się skonsultować z mądrzejszymi. :love: :buzki:
Polecam rozmowę z MAS :) ona jest niezła w zdrowotne klocki u zwierząt :D
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Tak, dzięki. Zajmę się tym pod koniec tygodnia, bo teraz muszę coś pilnie załatwić. Bardzo Was pozdrawiam! :buzki: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Jaga
Miejscowość: Opole
Kontakt:

Post autor: Jaga »

Witam,

jak tam Kwoczusia i Foczka? Łapki Kwoczki dalej o.k.?

Niestety hodowla z Poznania mimo obietnic i przypomnień, nie zamieściła postu o dziewczynach. Widać nie chcą sobie sami tworzyć konkurencji. Pani doktor z Wrocławia obiecuje, że zamieści post o SPŚP tylko potrzebuje więcej czasu, bo obecnie ma urwanie głowy. Moi znajomi wiedzą, że mają udostępnić post o Foczce i Kwoczce - w przyszłym tygodniu dopytam się czy to zrobili. Jak ktoś mi się jeszcze nawinie, to będę prosić dalej o rozpowszechnianie informacji. Szkoda, że nie mieszkam bliżej dziewczyn, bo wtedy moje starania miałyby większe szanse powodzenia.

Mam nadzieję, że u prosiaczkowych panienek wszystko w porządku, że są zdrowiusieńkie i zadowolone z życia.

Pozdrawiam serdecznie. :buzki:
magmagpie

odpiszę jutro ok? MAS straciła swoją świnkę, ja swoją, wczoraj miałyśmy podwójny dramat, nie mam sił....
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Bardzo współczujemy... :( :candle:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Jaga
Kontakt:

Oj, współczuję bardzo... Strata przyjaciela jest zawsze straszna :sadness:
Jak umarła moja ukochana szczurzyczka to przez trzy dni nie mogłam się pozbierać i do tej pory boli mnie serce jak sobie przypomnę jej śmierć.
Trzymajcie się dziewczyny. Pozdrawiam najcieplej jak potrafię :love:
Jaga
Kontakt:

Widziałam na facebooku na stronie Chlewika MAS, że ktoś ze Szczecina interesuje się Foczką i Kwoczką. Czyli dziewczyny mają szanse na swój własny dom. Mocno trzymam za nie kciuki :fingerscrossed:
Wprawdzie Kwoczka u nikogo nie będzie miała tak dobrze jak u mnie (Pani z pobliskiego warzywniaka mówi, że moje świnki są najlepiej karmionymi prosiaczkami na całym osiedlu :102: ), ale będzie ze swoją przyjaciółką.

Pozdrawiam serdecznie :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”