Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Post autor: urszula1108 »

:rotfl:
Dobrze, że dużo Ci się nie przesunęło. Kiedyś byłam w przychodni u laryngologa, a obok była kolejka do dermatologa. Wiadomo, rejestracja z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem itd. W międzyczasie przychodnia wprowadziła numerki do dermatologa, nie informując o tym pacjentów. Wiedzieli tylko, że przyjmuje od 8 do .... Duża część przyszła rano, bo praca i inne sprawy, a tu się okazuje, że jest system numerkowy i oczywiście tylko nieliczne osoby mają numerek. Awantura się zrobiła, przyszła kierownicza przychodni z listą pacjentów, wydzielają numerki i nagle się okazało, że część z obecnych osób ma wizytę na 13 itd. Chyba nie muszę pisać, co sięzaczęło dziać pod gabinetem. Zresztą każdy by się wkurzył.
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Papugi morskie :rotfl:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

:laugh: :laugh: :laugh:
boe22

Post autor: boe22 »

Trza było tak odpowiedzieć...baba by zgłupiała! :lol:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Myślę iż miałem minę bezcenną, specjalnie napisałem Kawia domowa (świnka morska) a ta mi z papugą wyskakuje. Dobrze że nie z kapucynką :laugh:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Mk1609 pisze:Myślę iż miałem minę bezcenną, specjalnie napisałem Kawia domowa (świnka morska) a ta mi z papugą wyskakuje. Dobrze że nie z kapucynką :laugh:
Kapucynka przynajmniej jest ssakiem :102:
Obrazek
Mk1609

Przynajmniej dały mi powód do żartowania, co prawda nie latają, nawet nie wiem czy ćwierkają, .....

Cholera Samuraj chyba mi pokazuje że Katana jest chory, już od dłuższego czasu sprząta mu sierść i dużo węszy po pysku. Jest to możliwe że świnki między sobą wiedzą który jest chory?
Anulka1602

Wiedzą
Anulka1602

Powąchaj Katanie pyszczek czy nie ma jakiegoś dziwnego zapachu.
Mk1609

Teraz konsumuje siano, ale często go miewam na rękach przy szyi, nic nie wyczuwałem.... Zobaczymy jak teraz będzie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”