Miłosz znaleziony na ulicy [Katowice] za TM [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Miłosz znaleziony na ulicy [Katowice] - schorowany staru

Post autor: Cynthia »

I Ty możesz zostać Świnkowym Świętym Mikołajem http://super-swistak.pl/paczki-swiatecz ... m,148.html
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :choinka:

Chciałam z tego miejsca szczególnie podziękować wszystkim Wirtualnym Opiekunom Miłosza :buzki:

Dziękujemy również Osobie, która zakupiła dla Miłosza świąteczną paczkę w Super Świstaku :buzki:
Jak do nas dotrze, to damy znać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Beaciu,Miłoszek i towarzysze proszą o jakieś nowe wpisiki bo spada im "oglądalność"! :lol: A nie zasługują na to ,o nie!Całuski! :buzki: Dla wszystkich! :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

Miłoszek, to z pewnością najbardziej chory nasz tymczas :sadness: Niedawno przeszedł zapalenie płuc z obrzękiem. Jego stan był bardzo ciężki. Na szczęście wyszedł z tego. Niestety od dawna ma kłopoty z płucami, które częściowo są niepowietrzne. Serce jest stabilne, ale to dzięki temu, że przyjmuje leki. Powiększona wątroba, nadnercza, piasek w pęcherzu, to kolejne schorzenia. Ma też problemy z oczami.
Dzisiaj wystraszył mnie i to bardzo. W pycholku był aż fioletowy, to samo na łapkach. Od rana chodzi koncentrator i z małymi przerwami Miłosz jest pod tlenem. Teraz go obejrzałam i wygląda lepiej. Czyżby to była sinica płucna?
Ostatnio jest też dokarmiany karmą ratunkową, bo zaczął lecieć z wagi i słabiej jeść.
Ten maluch tyle przeszedł, od wyrzucenia na ulicę, po wszystkie choroby :sadness:
Prosimy o kciuki dla Miłoszka :fingerscrossed:
Obrazek
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Beatka! Kupuję karmę ratunkową! Napisz tylko którą. Nie przyjmuję odmowy!!!Da radę kochany! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Dołączamy się do pytania Beatrice ;) teraz jest nas już trójka pytajacych - zmasowany atak :D odmówic nie możesz i czekamy na info :D przy okazji (sory, że w innym wątku), ale daj znać, jaką karmę Bartuś je ;)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta :candle:
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Kochani,dzięki za poparcie! Podejrzewam jednak,że sami będziemy musieli w ciemno coś zamówić gdyż od Beatki naprawdę trudno coś wyciągnąć odnośnie potrzeb /no,no DanBea!/ ,a tymczasów cały pokój, w tym większość poważnie chorych! Ja z początkiem marca zamawiam dla Miłoszka i Bartusia,tudzież innych jakąś ogólną karmę ratunkową. Chyba też wątrobiankę ,bo kiedyś słyszałam ,że Beatka podaje.
A Ty się dziewczyno droga opamiętaj i daj znać co Wam potrzebne ,bo Ci nazamawiamy karmy takiej,z którą nie będziesz miała co zrobić! :102:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Wątrobianka na pewno jest w użyciu ;) i jeszcze któreś Marumoto chyba, ale nie pamiętam które... :think:
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta :candle:
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Kochani ja właśnie zamówiłam Miłoszkowi i Towarzystwu dużą wątrobiankę i podstawową, jeżeli wyciągniecie coś o Maramuto to może to zamówcie,byłyby różne do wyboru.Następnym razem możemy się wymienić! :D Za Katowice - :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :love:
Obrazek
oraz mopsik Bella
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”