Podskakiwanie, czyli popcorning
Moderator: Pulpecja
- 

misie
Re: Wierzganie podczas głaskania
napewno jest to przejaw radości bądź tego że może nie lubić  jak  sie  dotyka a jak odbiega od ręki i dalej tak robi to nic innego jak popcorning=) 

- 

Madzior
Dzisiaj znowu tak wierzgała, ale przyjrzałam się jej wygibasom pod moją ręką i miałam wrażenie, że jej narządy rodne eksplodują   Przepraszam za dosłowność... Ona chyba głaskanie traktuje czasami jak zaloty samca?
 Przepraszam za dosłowność... Ona chyba głaskanie traktuje czasami jak zaloty samca?

Przepraszam za dosłowność... Ona chyba głaskanie traktuje czasami jak zaloty samca?
 Przepraszam za dosłowność... Ona chyba głaskanie traktuje czasami jak zaloty samca?- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A czy ona nie ma przypadkiem rujki? Moje właśnie w tym czasie tak się zachowują

- 

Madzior
To ona ma w takim razie ruję raz w tygodniu przez 7 dni   Serio. Ona ma taki temperament, może wyrośnie z wiekiem?
 Serio. Ona ma taki temperament, może wyrośnie z wiekiem?  Ostatnio Kiziasta też coś świrowała do Fiśki, śmiesznie to wyglądało
 Ostatnio Kiziasta też coś świrowała do Fiśki, śmiesznie to wyglądało  Takie maleństwo, ale na wysokich nogach zaczęła tańczyć kuprem i gruchotać przeciągle
 Takie maleństwo, ale na wysokich nogach zaczęła tańczyć kuprem i gruchotać przeciągle  Słodziak, szczerze mnie to rozbawiło
 Słodziak, szczerze mnie to rozbawiło 

Serio. Ona ma taki temperament, może wyrośnie z wiekiem?
 Serio. Ona ma taki temperament, może wyrośnie z wiekiem?  Ostatnio Kiziasta też coś świrowała do Fiśki, śmiesznie to wyglądało
 Ostatnio Kiziasta też coś świrowała do Fiśki, śmiesznie to wyglądało  Takie maleństwo, ale na wysokich nogach zaczęła tańczyć kuprem i gruchotać przeciągle
 Takie maleństwo, ale na wysokich nogach zaczęła tańczyć kuprem i gruchotać przeciągle  Słodziak, szczerze mnie to rozbawiło
 Słodziak, szczerze mnie to rozbawiło 
- 

Madzior
Hej, udało mi się zarejestrować te całe wierzganie, o ktorym ciągle piszę!  Proszę, rzućcie okiem
 Proszę, rzućcie okiem 
http://www.youtube.com/watch?v=6HY4wEH9 ... e=youtu.be

Proszę, rzućcie okiem
 Proszę, rzućcie okiem 
http://www.youtube.com/watch?v=6HY4wEH9 ... e=youtu.be
- 

twojawiernafanka
Na mój gust coś jej się nie podoba po prostu. Może głaszczesz ją pod włos - rozetki są na to wrażliwe podobno, może ją to drażni 

- 

Madzior
Tak robi raz na jakiś czas i to w dodatku przez chwilę... Nie jest to norma i codziennie tak nie dziczeje. Wyskacze się, a potem mogę ją molestować do woli 

- 

Madzior
Fajne są prośki, bo każda inna  A może taka będzie zawsze? Nie przeszkadza mi to, ale na wszelki wypadek jak będzie się rzucać, to po prostu przestanę ją męczyć
 A może taka będzie zawsze? Nie przeszkadza mi to, ale na wszelki wypadek jak będzie się rzucać, to po prostu przestanę ją męczyć 

A może taka będzie zawsze? Nie przeszkadza mi to, ale na wszelki wypadek jak będzie się rzucać, to po prostu przestanę ją męczyć