nie wiem, która piękniejsza. Kciuki za wzajemną miłość i szybki DS
Moderator: silje

Wszystko ma swoje plusy jak i minusy...czyli samo życieBeatrice pisze:O! To gratulować czy raczej nie?...Ale trzeba - przybędzie nowe słodkie życie! tylko,co z adopcja?...Ściskamy mocno!

W obecnej sytuacji nie chciałabym zobowiązywać pana Karola, który chciał adoptować Jarmilkę, na długie wyczekiwanie ( kilka tygodni, wliczają odchowanie potomstwa ), tym bardziej, że chodzi tu o towarzystwo dla samotnej świnki... Zobaczymy co z tego wyniknie - jeśli między czasie pan Karol wypatrzy w SPŚM inną świnkę, która go urzeknie i nada się na koleżankę dla jego podopiecznej, to Jarmilka będzie wolna. Teraz i tak adopcja jest wstrzymana. Dziękuję jednocześnie panu Karolowi za wyrozumiałość i dojrzałe podejście do adopcji.
  W obecnej sytuacji nie chciałabym zobowiązywać pana Karola, który chciał adoptować Jarmilkę, na długie wyczekiwanie ( kilka tygodni, wliczają odchowanie potomstwa ), tym bardziej, że chodzi tu o towarzystwo dla samotnej świnki... Zobaczymy co z tego wyniknie - jeśli między czasie pan Karol wypatrzy w SPŚM inną świnkę, która go urzeknie i nada się na koleżankę dla jego podopiecznej, to Jarmilka będzie wolna. Teraz i tak adopcja jest wstrzymana. Dziękuję jednocześnie panu Karolowi za wyrozumiałość i dojrzałe podejście do adopcji.
 Świnki to potrafią zaskoczyć! Śliczna mamusia! Będą śliczne maluszki!
  Świnki to potrafią zaskoczyć! Śliczna mamusia! Będą śliczne maluszki!  
Też tak zapytać chciałam.....ViaCaVia pisze:..a Marketa nie jest chłopcem..?Świnki to potrafią zaskoczyć! Śliczna mamusia! Będą śliczne maluszki!

Nie, Marketa to kobieta (stwierdzone przeze mnie, kilku lekarzy weterynarzy i aparat do usgBeatrice pisze:Też tak zapytać chciałam.....ViaCaVia pisze:..a Marketa nie jest chłopcem..?Świnki to potrafią zaskoczyć! Śliczna mamusia! Będą śliczne maluszki!
 ).
).