Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Moderator: silje
Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Kwasek cytrynowy wystarczy.... A maty w sypialnio-salonie nie mogę odwrócić bo podciolem na półkę i nie będzie pasować.
Wczoraj poszedłem do zoologicznego, kupić nową ściółkę, karmę dla chłopców i karmę dla suni, oczyy nie obeszło się bez rozmowy o świnkach, na co weszła klientka (w tym czasie patrzyłem z lekkim niedowierzaniem na cenę CN) klientka zaczęła bardzo chwalić sklep po czym od słowa do słowa wyszło szydło z worka. Okazało się że kobieta była kiedyś DT, ba nawet okazało się że (tu szczęka opadła mi na ziemię i uświadomiłem sobie że świat jest mały) kobieta zna Silje, nawet kilka razy była u silje.
uuu, MAS donosi, że Katana mega wypiękniał, Samuraj również, że pięknie wyczesani i wogóle ....
no uroda chłopaków w rozkwicie...
no uroda chłopaków w rozkwicie...
W porównaniu do tego jak wyglądali gdy przyjechali do mnie a dziś jest ogromna różnica, u Katany (Misiu waleczny) widać coraz więcej srebrnej sierści no i dłuższą mają oboje, Samuraj (Alf) podobno bardzo różni się od siostry Gejszy. Obaj są moimi pieszczochami.
To macie filmik z dziś rana.
Przepraszam za jakość.
Zachowanie jest złudne.
https://youtu.be/LmO44nphQ6o
Przepraszam za jakość.
Zachowanie jest złudne.
https://youtu.be/LmO44nphQ6o
Żeby było zabawniej dla wyobraźni, Katana błyszczy się tylko w obiektywie bo pojawia się u niego coraz więcej srebrnej sierści, to nie jest żart prawdopodobnie za około rok z czerni zostanie tylko rozetka na głowie, reszta będzie dużo jaśniejsza, obwódki oczu brązowe i brzuszek brąz.
Ależ oni śliczny
Myślę że Samuraj jak dobiegł do Katany to mu szeptał na ucho że Duży to se jaja od rana robi i zamiast napełnić białą miskę czymś pysznym to filmy kręci

Ps: katana jak schyli głowę to wygląda jak moja łatulka-niewiadomo gdzie jest przód a gdzie tył świni

Myślę że Samuraj jak dobiegł do Katany to mu szeptał na ucho że Duży to se jaja od rana robi i zamiast napełnić białą miskę czymś pysznym to filmy kręci

Ps: katana jak schyli głowę to wygląda jak moja łatulka-niewiadomo gdzie jest przód a gdzie tył świni

Obok nich jest druga miska, ogólnie mają 3, dwie do sałatek warzywnych i jedna do CN.
Katana 13 grudnia wyglądał na krótkowłosą świnkę z rozetką (self creested?) A teraz prawie dorównał samurajowi.
Wytłumaczenie zmiany koloru, tak samo jak u ludzi gdy farbują włosy z czasem wyjdą "odrosty", tylko że u świntuszków jest to naturalne i nie każdy osobnik tak ma. Jeśli się nie mylę to Katana jest długowłosym aguti i jednocześnie negatywem silver creested.
Katana 13 grudnia wyglądał na krótkowłosą świnkę z rozetką (self creested?) A teraz prawie dorównał samurajowi.
Wytłumaczenie zmiany koloru, tak samo jak u ludzi gdy farbują włosy z czasem wyjdą "odrosty", tylko że u świntuszków jest to naturalne i nie każdy osobnik tak ma. Jeśli się nie mylę to Katana jest długowłosym aguti i jednocześnie negatywem silver creested.