Bączek szuka spokojnego kolegi (Grudziądz) - DS u czarnaol

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Superkiller21

Re: Bączek szuka spokojnego kolegi (Grudziądz) - DS u czarna

Post autor: Superkiller21 »

Trzymam kciuki żeby się udało :fingerscrossed:
Bączek jest charakterny ale może im się uda ;)
czarnaol

Post autor: czarnaol »

Bączek to niezły rozbójnik. Dziś podstępem poprzesuwał kratę oddzielającą go od Morta w klatce i wleciał do domku. Nie pogryźli się, na szczęście
czarnaol

niestety chłopaczki się nie dogadują :( cały czas się gryzą na wybiegu ;/ zamiast być coraz lepiej to jest coraz gorzej. Bączek atakuje Morta. Myślę o rozdzieleniu ich do osobnych klateczek. Czy ma ktoś może na sprzedaż coś niedrogiego?? lub chciałby zamienić się. oddam swoją klatkę 100cm za 2 80cm lub piętrową z dopłatą z mojej strony.
Superkiller21

Post autor: Superkiller21 »

Ostrzegałem i prosiłem aby był do adopcji solo, bo wiedziałem że taka akcja nastąpi :?
Jednak Bączek jest tym źródłem problemów, z Rezim było tak samo, zaczepiał go i gryzł a Rezi się tylko bronił. Sam dobrze znam moją świnkę i nikt mi nie wmówi że Rezi jest agresywny :angry: :(
Współczuję wiem jakie to uczucie :(
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Superkiller21 pisze:Ostrzegałem i prosiłem aby był do adopcji solo, bo wiedziałem że taka akcja nastąpi :?
Jednak Bączek jest tym źródłem problemów, z Rezim było tak samo, zaczepiał go i gryzł a Rezi się tylko bronił. Sam dobrze znam moją świnkę i nikt mi nie wmówi że Rezi jest agresywny :angry: :(
Współczuję wiem jakie to uczucie :(
Nie mówiłeś, że świnka ma iść solo. Nie widziałam, żeby był szczególnie agresywny, dlatego chciałam go puścić do spokojnego samczyka. A Rezi też prowokował Bączka i na niego cykał zębami. Czrnaol musi się teraz zastanowić czy chce próbować jeszcze łączyć świnki ze sobą czy zastąpić Bączka innym, spokojniejszym świnkiem. Z jednym prosiakiem może się dogadac, z innym nie... Niestety. Może z bardzo uległym kolegą byłoby ok :idontknow:
czarnaol

Jak narazie próbujemy, ale naprawdę ciemno to widzę bo jest między nimi coraz gorzej. Bączek jak na mojej ręce wyczuje zapach Morta to zgrzyta zębami na mnie :( nie chcę go oddawać już się do niego przywiązałam a mój piesek go pokochał, piszczy za nim, tuli go i głaszcze delikatnie łapą, Bączek też go pyszczkiem dziobie. (Śmiejemy się i mówimy do niego że jak się nie dogadają z Mortem to z Jacusiem(psem) w kojcu zamieszka hehe) :) Zostaje mi przeniesienie ich w oddzielne klateczki :( albo jedną piętrową. Bo z tego co się dowiadywałam kastracja nic nie zmieni :|
boe22

Post autor: boe22 »

Jeżeli nie razem, to chociaż obok siebie mogą mieszkać. ;)
czarnaol

Z wielkim żalem chcialam powiadomic ze Bączuś dzis w nocy zmarł. Chorowal na niewydolnosc nerek. :(
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Dla świniaczka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”