Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Puchata lwica i dwie córy
Takie dobre zielsko, że nie tylko futro, ale jeszcze oczy im potargało 

Dziewczynom to zielsko futro tylko potargało a małżowi włosy wywiało

Śliczne masz te dziewczyny.
U mnie niestety legło w gruzach łączenie, Katana pokazał diabła przez co ucierpiał Samuraj potem ja. Dołożę jeszcze do tego że zrobił się niedotykalski, ani go wyczesać ani nawet wysuszyć po kąpieli bo odrazu się skarży i grozi zębami.
U mnie niestety legło w gruzach łączenie, Katana pokazał diabła przez co ucierpiał Samuraj potem ja. Dołożę jeszcze do tego że zrobił się niedotykalski, ani go wyczesać ani nawet wysuszyć po kąpieli bo odrazu się skarży i grozi zębami.
Samuraj ma u mnie zadatki na taką świnkę ale muszę odrobinę popracować nad nim, Katana niestety musiał bardzo dużo złego przeżyć przez co jest raczej groźnym prosiakiem. Muszę go bardzo mocno rehabilitować, ale boje się że nie uda mi się mu pomóc, co może źle wpłynąć na kontakt z moją córką. Bardzo bym chciał aby mogła bez obaw bawić się z oboma.
Śliczne stopiszcza.
Śliczne stopiszcza.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Czarna kurza stopa
A co to za rozpusta u Was?
Taki wielki pęczek koperku na raz! I to zimową porą? No, no dobrze mają świnie u Ciebie.
Anulka, nie podawaj im ogórka razem z innymi warzywami, bo wtedy z wit. C nici. Ogórka podawaj pół godziny przed albo po innych warzywach. Moi taką "niezdrową" sałatkę dostają tylko w urodziny
I nie musisz obierać ogórka, wystarczy umyty i wytarty.

A co to za rozpusta u Was?

Anulka, nie podawaj im ogórka razem z innymi warzywami, bo wtedy z wit. C nici. Ogórka podawaj pół godziny przed albo po innych warzywach. Moi taką "niezdrową" sałatkę dostają tylko w urodziny

I nie musisz obierać ogórka, wystarczy umyty i wytarty.
Pulpecjo to tylko wczoraj wyjątkowo dostały sałatkę z ogórem bo akurat robiłam synkowi kolację i wstrętne miotły jak wyczuły ogórka to mało wścieku dupy niedostały więc dla świętego spokoju im dałam 

Ciastka: eeee Ciapka w brzuchu mi burczy,myślisz że Duża coś nam jeszcze da na ząb???
Ciapka: Nie wiem ale ja też jestem głodna. Poczekajmy chwilę i jak Duża nic nie da to zaczniemy się drzeć a wtedy napewno przybiegnie Duży i da wyżerkę!!!

Mniam,mniam....dobrze że się zlitowała i dała koperek bo byśmy musiały wołać Dużego na ratunek

Re: Puchata lwica i dwie córy-zdjęcia
Prosisz o fotki, masz filmik. Oczywiście światło i obiektyw nie oddają prawdziwego wyglądu Katany, i jeszcze zmieni kolor. Zabawne bo wszyscy twierdzą że świnki morskie nie zmieniają koloru hihi.