mamuuusiu nie chce tej maaazi !!!!!!

Moderator: pastuszek
hm do jakiego sklepu?? tosz to tam sierotki z pseudohodowli.. ..Co robia ze takie na zdjeciach ładne? Dbaja o nie z całych sił i z z całego serca .Mk1609 pisze:Sam siebie zaskoczę, ładne świnki. Jak to robicie że na zdjęciach łysole są piękne? Co wchodzę do sklepu i je widzę to mnie wykręca na ich widok, a na forum na zdjęciach wyglądają tak słodko że aż chce się je tulić.
Dlatego, bo to co widzisz w sklepie, praktycznie nijak ma się do skinny, oprócz braku futra. To są po prostu "kundle" z genem, który powoduje brak sierści, w sklepach nie ma rasowych świnek. Na zdjęciach są piękne, hodowlane świneczki, a nie pseudohodowlane...Mk1609 pisze:Sam siebie zaskoczę, ładne świnki. Jak to robicie że na zdjęciach łysole są piękne? Co wchodzę do sklepu i je widzę to mnie wykręca na ich widok, a na forum na zdjęciach wyglądają tak słodko że aż chce się je tulić.
Skoro tak fatalnie wyglądała, to powinieneś był zareagować.Mk1609 pisze: Naprawdę brzydkie mieli, wyglądała jak chora "stara" świnka blisko grobu. Nie mam zamiaru tu nikogo obrazić, poprostu opisuje co widziałem.