Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy
Na koncie google znalazłam trochę zdjęć więc pomału uzupełniam to co poznikało
Narazie doszłam do str.16 bo dużoooo tych braków

Narazie doszłam do str.16 bo dużoooo tych braków
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
-
Anulka1602
Niewiele tego jest ale lepszy rydz niż nic.
No i niestety najładniejszych i najważniejszych zdjęć nie ma

No i niestety najładniejszych i najważniejszych zdjęć nie ma
-
Mk1609
Domek z klocków i Polaru.... Wymiękłem... Córka z bratankiem to by mnie na dzień dzisiejszy za taki pomysł pobili hihi. Wczoraj wróciłem z pracy, zamiast usłyszeć od córeczki upragnione "część tato" padło pytanie z wyjaśnieniem: "Tato, wyciągniesz moje świnki? Bo mamusia nie pozwala mi wchodzić do ich klatki."
Zrozum myślenie dziecka, chociaż wyjaśnienie było boskie, niestety prawdziwe, spowodowane jest to faktem że jak bratanek jest u mnie bądź u babci to chłopcy dla bezpieczeństwa są aresztowani. Niestety bratanek ma w sobie diabełka i ADHD w jednym, co powoduje że biega na oślep i mógłby krzywdę zrobić. Córka więc wpadła na pomysł wchodzenia do klatki chłopaków, do tego jeszcze potrafi zamknąć od środka klatkę.
Zrozum myślenie dziecka, chociaż wyjaśnienie było boskie, niestety prawdziwe, spowodowane jest to faktem że jak bratanek jest u mnie bądź u babci to chłopcy dla bezpieczeństwa są aresztowani. Niestety bratanek ma w sobie diabełka i ADHD w jednym, co powoduje że biega na oślep i mógłby krzywdę zrobić. Córka więc wpadła na pomysł wchodzenia do klatki chłopaków, do tego jeszcze potrafi zamknąć od środka klatkę.
-
Anulka1602
-
Mk1609
A już myślałem że tylko moja córka ma głupie pomysły. Fakt że bardzo dba o świnki uwielbia ich głaskać, dokarmia też bardzo chętnie. Pewnie by z nimi spała gdyby mogła.
-
Anulka1602
Mój małż chciał zrobić mi niespodziankę i wrócił dziś wcześniej z pracy
Wchodzi do domu i woła:
Kochanie już jestem i kupiłem coś dzieciaczkom.
Słysząc to wylatuje z pokoju młodszy synek i pyta go co im kupił.
A małż na to - synku nic wam nie kupiłem,kupiłem tylko dziewczynkom trochę ziółek,sianko i karmę.

Wchodzi do domu i woła:
Kochanie już jestem i kupiłem coś dzieciaczkom.
Słysząc to wylatuje z pokoju młodszy synek i pyta go co im kupił.
A małż na to - synku nic wam nie kupiłem,kupiłem tylko dziewczynkom trochę ziółek,sianko i karmę.
-
Mk1609
Idź do boe, tam jest opis mojej konspiracji...
"Wykastruje cię jak zobaczę trzy świnki w klatce"
Masz więcej dzieci niż jedno?