Dziś byliśmy na kontroli u Kardiologa. Niestety serduszko słabnie, Gibi dostała nowy lek i 6 tygodni kontrola.
Taka malutka , tyle przeciwności juz przetrwała a tu nadal coś.
Gibi- Wstrzymana [B-szcz] [*]
Moderator: pastuszek
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Gibi- Wstrzymana [B-szcz]
ojejku! Aczkolwiek ten wypis nie wydaje się taki straszny.Leki pomogą!
Poranku,a nie potrzebujesz przypadkiem dla malutkiej karmy ratunkowej? oferujemy zakup.
No i trzymamy nadal bardzo mocno kciuki!
Poranku,a nie potrzebujesz przypadkiem dla malutkiej karmy ratunkowej? oferujemy zakup.
No i trzymamy nadal bardzo mocno kciuki!
karmę bardzo chętnie.
jednak jestem bardzo przybita, dzisiejsza kontrola u dr Ani nie napawa optymizmem.
Problem z zębami coraz poważniejsze, w poniedziałek kolejny zabieg. Ale serce słabe i spadek masy
Bardzo się boje o nią.
Obecnie jest na lekach przeciwbólowych.
jednak jestem bardzo przybita, dzisiejsza kontrola u dr Ani nie napawa optymizmem.
Problem z zębami coraz poważniejsze, w poniedziałek kolejny zabieg. Ale serce słabe i spadek masy
Bardzo się boje o nią.
Obecnie jest na lekach przeciwbólowych.
- Beatrice
- Kontakt:
A nie lepiej byłoby odczekać? Choćby na lekach przeciwbólowych...Podaj mi namiary na Pw i napisz którą karmę. Kupuję dla Mrokus to i dla Gibi zamówię! Kurujcie się powolutku! Będzie dobrze!
nie możemy czekać, ona słabnie z każdym dniem.Beatrice pisze:A nie lepiej byłoby odczekać? Choćby na lekach przeciwbólowych...Podaj mi namiary na Pw i napisz którą karmę. Kupuję dla Mrokus to i dla Gibi zamówię! Kurujcie się powolutku! Będzie dobrze!
Nie może jeść , ból i zmiany mocno dokuczają.
- Beatrice
- Kontakt:
Rozumiem . To w takim razie może kroplówka na wzmocnienie serduszka "przed" i kciukamy bardzo,bardzo mocno!
Karmę zamawiam tak żeby Super- Świstak w poniedziałek Wam wysłał.Jesteśmy z Wami!
Karmę zamawiam tak żeby Super- Świstak w poniedziałek Wam wysłał.Jesteśmy z Wami!
- Beatrice
- Kontakt:
Poranku, poszło zamówienie na karmę ratunkową dla Gibuni.Pilnujcie kuriera. I daj ,proszę,znać jutro ,kiedy tylko wrócicie od lekarza.Mocno trzymamy kciuki
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- Beatrice
- Kontakt:
Co u Gibi?Bardzo się denerwujemy...Po zabiegu? Cały czas ściskamy!