Dziewczyny cudowne i słodkie jak zawsze
Od razu poprawił mi się humor
Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*] / Nuteczka chora :(
paprykarz jeszcze nie wiem kiedy mam wizytę. Dr Kasia dzisiaj jest na popołudnie więc pewnie dopiero koło 21 do mnie oddzwoni. Jeśli nie będzie kazała nam przyjechać to mam w planach dopiero za tydzień/dwa pojechać z Tolą na korekcję i wtedy wzięłabym Nutkę na generalny przegląd (paszcza, usg, krew). No ale dzisiaj kupa znowu rzadka Muszę załatwić receptę i wieczorem kupię tą l-glutaminę.
Nutka dzisiaj dość długo stała przy miseczce z karmą, jadła bez kręcenia pyszczkiem i piła z poidełka. Myślałam, że brzydka kupa jest po akucie albo biolapisie ale wczoraj jej w ogóle nie dawałam a dzisiaj znowu placki...
Z "nowości"... Tola złamała sobie wczoraj górnego siekacza Też coś jej przeszkadza w pysku ale je ładnie więc podejrzewam, że jest to związane z tym siekaczem... O jej kupach nawet nie wspomnę bo ma rzadkie odkąd zaczęły się problemy zębowe czyli już ponad rok...
paprykarz to nie chodzi o Antosię Problem w tym, że na czas odwiedzin nie mam co zrobić z tatą (bo to przeważnie z nim jeżdżę). Jak jadą rodzice razem to zawsze mogę ich wysłać do sklepu a sam to nigdzie nie pójdzie
Nutka dzisiaj dość długo stała przy miseczce z karmą, jadła bez kręcenia pyszczkiem i piła z poidełka. Myślałam, że brzydka kupa jest po akucie albo biolapisie ale wczoraj jej w ogóle nie dawałam a dzisiaj znowu placki...
Z "nowości"... Tola złamała sobie wczoraj górnego siekacza Też coś jej przeszkadza w pysku ale je ładnie więc podejrzewam, że jest to związane z tym siekaczem... O jej kupach nawet nie wspomnę bo ma rzadkie odkąd zaczęły się problemy zębowe czyli już ponad rok...
paprykarz to nie chodzi o Antosię Problem w tym, że na czas odwiedzin nie mam co zrobić z tatą (bo to przeważnie z nim jeżdżę). Jak jadą rodzice razem to zawsze mogę ich wysłać do sklepu a sam to nigdzie nie pójdzie
Z moich doświadczeń wynika,że biolapis daje nic
A bioprotect ile dajesz?
Ja w skrajnych przypadkach dawałam 2x po pół, a nawet 1 od razu( jak już ciągiem leciała woda z dupki). Pomagało.
A bioprotect ile dajesz?
Ja w skrajnych przypadkach dawałam 2x po pół, a nawet 1 od razu( jak już ciągiem leciała woda z dupki). Pomagało.
- martuś
- Kontakt:
Daję pół kapsułki dwa razy dziennie. Na środę na 20 jestem omówiona z Nutką i Tolą. Oboje zostaną po godzinach
Przerąbane...problemy u świń- żadna nowość, ale żeby choć jedna chciała być zdrowa zupełnie... Mniej byś siwiała
Ja to już jestem siwa w połowie przez tych wszystkich moich chłopów...
Ja to już jestem siwa w połowie przez tych wszystkich moich chłopów...
Martuś no to przecież tata też mile widziany. Mama była i dała radę hehheh Toffi i Kowalski dali popalić nieźle.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Oj ale babcinki z tych naszych świnek. Nie przypuszczałabym, że ten czas tak szybko zleci
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Cały czas mocno za zdrówko ślicznotek
- martuś
- Kontakt:
Tato nie pisze się na takie spotkania towarzyskie
Co by było ciekawiej to ja znowu dzisiaj straciłam głos Jeszcze do końca nie wykurowałam się po poprzedniej chorobie a tu znowu mnie coś łapie Jestem ciekawa jak ja jutro pojadę do Szczecina...
Co by było ciekawiej to ja znowu dzisiaj straciłam głos Jeszcze do końca nie wykurowałam się po poprzedniej chorobie a tu znowu mnie coś łapie Jestem ciekawa jak ja jutro pojadę do Szczecina...
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: