boe jak mogłaś!?boe22 pisze:Jeny...ja dopiero teraz zajrzałam do Twojego wątku!
Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Takie sobie Świństewka :)
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Tak mi się wydawało, że ojciec to był Kurczak, a oboje rodzice zostali ogoleni. A Aieczka to był taki mały kochany wypłosz. Teraz to stateczna, dostojna dama, która swoją masą, jak taranem, wymusza posłuszeństwoboe22 pisze:Kurczak był u mnie na dt....przetrzymałam go trochę dla cudnego ds. Pojechał do Częstochowy, a chyba po roku wyprowadził się z całą rodziną na północ Anglii(piękne miejscowość wypoczynkowa).
Niestety już go nie ma, biega za Tm.
Nie pamiętam właśnie jak mamuśka miała na imięOna chyba miała ds na północy kraju?
![]()
Oj przy odbiorze to był dramat....miałam ochotę bić i zabić tych ludzi...grrrr
A takie to było maleńkie....5 takich na dłoni by się zmieściło. Kawał pięknej świni wyrosło z tego maleństwa!
Kurczak dawno odszedł? Wiesz na co?
PS. Ai jest w kalendarzu w lipcu
-
boe22
Oj bij zabij....nie pamiętam dokładnie. Do konca życia Kurczaka utrzymywałam kontakt mailowy i telefoniczny z ds...musiałabym zajrzeć na maila. Takie info na pewno przydałoby Ci się jako właścicielowi córeczki
.
Zerknę na dniach i dam Ci znać. Kurczak chyba z rok temu odszedł nagle...
Zerknę na dniach i dam Ci znać. Kurczak chyba z rok temu odszedł nagle...
Ostatnio zmieniony 04 lut 2018, 18:26 przez boe22, łącznie zmieniany 1 raz.
- urszula1108
- Kontakt:
-
boe22
Przekopałam maila...mam wszystkie starsze wiadomości, a tych ostatnich nie....musiałam przypadkiem usunąć w międzyczasie...
Napisałam do niej. Jezeli odnowimy kontakt, to dopytam ...i dam znać. No jak na złość...1800 maili jest, a tych ostatnich brak grrr
Napisałam do niej. Jezeli odnowimy kontakt, to dopytam ...i dam znać. No jak na złość...1800 maili jest, a tych ostatnich brak grrr
- urszula1108
- Kontakt:
Cóż, tak bywa. Jak się uda uzyskać informację to super, a jak nie, to trudno. Może w wątku Kurczaka będzie info
Poszukam.
Edit. W wątku niestety nie ma informacji, natomiast znalazłam fotki. Aż trudno uwierzyć, że ojciec Ai był biały

Edit. W wątku niestety nie ma informacji, natomiast znalazłam fotki. Aż trudno uwierzyć, że ojciec Ai był biały

-
boe22
No nie ma. Sprawdzałam. Tylko tyle się doszukałam, że miał 5 lat jak odszedł. Ale pamiętam, że to bylo dość nagłe. Nie chorował wcześniej( mimo podejrzeń o nerki, czy cukrzycę).
Strasznie dużo pił- stąd podejrzenia....no ale u niego to raczej była kwestia psychologiczna. Jakby ktoś Cię karmił solą całe życie- też byś piła. Nawet już przy normalnych warunkach i żywieniu- pił na zabój z przyzwyczajenia. Zrobiłam mu milion badań i był zdrowy(fizycznie...).
Strasznie dużo pił- stąd podejrzenia....no ale u niego to raczej była kwestia psychologiczna. Jakby ktoś Cię karmił solą całe życie- też byś piła. Nawet już przy normalnych warunkach i żywieniu- pił na zabój z przyzwyczajenia. Zrobiłam mu milion badań i był zdrowy(fizycznie...).
- urszula1108
- Kontakt:
Szkoda, że jedyne Kurczakowe zdjęcia w wątku, to te po ogoleniu. W sumie dziwne, że po takim czasie cokolwiek się uchowało. Posturę Ai ma chyba po tatusiu 
-
boe22
Bida na tej focie.
Ale to był całkiem piękny długowłosy pan rozetek
Edit.
Ai to chyba do listonosza podobna, do rodziców wcale
Edit.
- urszula1108
- Kontakt:
Ale na tej focie, Kurczak wygląda na kawał prosiaczka - taki krępy.boe22 pisze:Bida na tej focie.![]()
Edit.
Matki nie pamiętam, ale jak zobaczyłam ojca, to byłam w szoku