Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Moderator: silje
-
Anulka1602
Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
To faktycznie chłopcy strasznie długo się fochowali,są lepsi od mojego małża

-
Mk1609
No no, poczekam jak się urodzi 3 świń, zobaczymy jak długo moja żona będzie się fochować, na chwilę obecną krzyczy że 2 świntuszki i pies wystarczy, nie wie jednak że trzeci świń jest w planie hihi.
-
Anulka1602
Myślę że urok nowego i małego obywatela tak ją zachwyci że zapomni o fochu 
-
Mk1609
Ta... Jak nie mały obywatel to mój urok zadziała. Jestem ciekaw co wyjdzie z papugi, ewentualnie jak wygląda druga mamusioświnka.
-
Anulka1602
Dacie radę,będzie dobrze
Żebyś widział i słyszał mojego małża gdy się okazało że jego ukochany lewek-Łatek to nie on tylko ona i w dodatku ma w brzuchu trio to dopiero byś miał ubaw po pachy
Żebyś widział i słyszał mojego małża gdy się okazało że jego ukochany lewek-Łatek to nie on tylko ona i w dodatku ma w brzuchu trio to dopiero byś miał ubaw po pachy
-
Mk1609
Znam to z doświadczenia, tylko tu sytuacja była u kolegi który przywiózł szczura z Augustowa. Hihi, nie dość że w sklepie zapewnili że to samiec, to weterynarz też potwierdził że to samiec. 48 godzin później z jednego samca zrobiło się 7
mina weta obłędna, mina kolegi bezcenna, do dziś nie wiem czy się cieszył że dostał 6 szczurów gratis czy też był wściekły i na sprzedawcę i na weta ( ironia weterynarz od gryzoni i taka pomyłka)
-
Anulka1602
U mnie wet potwierdzał płeć 5 razy zanim kupiłam drugiego samca. A gdy miałam koszmar z łączeniem to chciał Łatka wykastrować bo że to agresor więc gdy wyszło że Łatek jest samiczką to powiedziałam wetowi by teraz sam się wykastrował

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
A co z tym 3-m świniem w planach? 
-
Mk1609
No czekam aż się urodzi. Najlepiej rozetka, ale zobaczymy co papuga rozpakuje.
-
Mk1609
Casting na świnię mr Polski (taki sobie świński żarcik)
Ja jestem przystojniejszy rzekł Katana

Mylisz się mój przyjacielu bo ja jestem przystojniejszy rzekł Samuraj

Aby zapobiec bójce kto jest przystojniejszy zostali wyczesani, co zaowocowało skarżeniem się:
Znów nas łobuz wyczesał

Czekaj jakieś zielone czuje, to chyba koperek

I w tym momencie najmniejsza opiekunka przybiegła by pomóc tatusiowi w pogodzeniu chłopaków
Taaaaak to koperek, niesie go nasza mała

Rzeczywistość: chłopcy mieli sprzątanie a przy okazji wziąłem ich na czesanie i fotki to był jedyny moment kiedy mogę ich zobaczyć wtulonych, koperek był na zmniejszenie stresu, faktycznie przyniosła go córka bo uwielbia ich karmić, historyjka stworzona dla ubarwienia zdjęć.
Ja jestem przystojniejszy rzekł Katana

Mylisz się mój przyjacielu bo ja jestem przystojniejszy rzekł Samuraj

Aby zapobiec bójce kto jest przystojniejszy zostali wyczesani, co zaowocowało skarżeniem się:
Znów nas łobuz wyczesał

Czekaj jakieś zielone czuje, to chyba koperek

I w tym momencie najmniejsza opiekunka przybiegła by pomóc tatusiowi w pogodzeniu chłopaków
Taaaaak to koperek, niesie go nasza mała

Rzeczywistość: chłopcy mieli sprzątanie a przy okazji wziąłem ich na czesanie i fotki to był jedyny moment kiedy mogę ich zobaczyć wtulonych, koperek był na zmniejszenie stresu, faktycznie przyniosła go córka bo uwielbia ich karmić, historyjka stworzona dla ubarwienia zdjęć.