Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Mk1609

Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Post autor: Mk1609 »

Lepiej żonie tego nie pokaże, jeszcze wpadnie na głupkowaty pomysł przygarnąć koty :glowawmur: chociaż nie marudziła by że rozpieszczam prosiaki :laugh:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Anulka1602 pisze: Chyba jednak oddam małża do adopcji :rotfl:
A pewnie!! Wystaw dziada na olx i bierz kotełka :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Poczekaj,poczekaj....jeszcze trochę a ona będzie rozpieszczać prosiaki.
Mój małż też gadał że rozpieszczam dziewczyny i że mam kuku na ich punkcie a teraz.... sam ma kuku na ich punkcie i nazywa je dzieciaczkami. A gdy widzi że czegoś mają mało to wsiada w auto i jedzie do sklepu :laugh: :laugh: :laugh:
Poza tym dobrze go sobie wytresowałyśmy i jest na każde nasze zawołanie i kwiknięcie.
Anulka1602

Dzima pisze:
Anulka1602 pisze: Chyba jednak oddam małża do adopcji :rotfl:
A pewnie!! Wystaw dziada na olx i bierz kotełka :rotfl:
Zrobie tak jak tylko będę mogła pójść do pracy bo narazie biedak jest nam potrzebny-w końcu ktoś musi pracować na świńskie potrzeby i zachcianki :rotfl:
Mk1609

No ładnie się tu dzieje. Żona nie może być ani w pokoju ani w kuchni, bo chłopcy odrazu domagają się jedzenia mimo pełnej michy :laugh: ciekawe że przy mnie odzywają się tylko na czas karmienia :laugh:
Anulka1602

Moje podnoszą alarm przed 5 rano jak tylko usłyszą że małż wstaje z łóżka. Gdy wchodzi do kuchni to najpierw szykuje :świnka1: :świnka2: wyżerkę a potem dopiero robi sobie kawę :rotfl:
Mk1609

Ha.... To moja tak ma... Tylko że chłopaki reagują na każdy ruch żony.... Pisk i pyszczek na pręty, nie ma odpuść... Czas zwijać się do domu.
Anulka1602

Twoje przynajmniej są w klatce a moje w ciągu sekundy są na małża stopach :rotfl:
Mk1609

Mam 3 letnią córkę więc wybieg mogą mieć jak jesteśmy razem w domu bo nikt w pojedynkę nie zapanuje.... Nad córką.
Anulka1602

Jeszcze trochę i córcia nauczy się jak poruszać się przy biegających prośkach,jak je głaskać i karmić.
Jak u mnie pojawiły się świnki w zeszłym roku to młodszy synek nie miał jeszcze 4latek ale szybko się nauczył jak należy się obchodzić z :świnka1: :świnka2: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”