Yyy.... Ale to jest wet z zoo oliwskiego LOL zagrożenia znam, bardziej chodziło o to że nie chciał za bardzo szczepić psa wielkości 6 dorodnych świń... Morskich chyba do serca sobie wziął że jak zrobi małej krzywdę to ta zostawi buty resztę zje.
Mk1609 pisze:Jak zawsze jazda rowerem w zimę jest boska. Chłopaki szaleją, choć nie można ich wypuszczać na bardzo duże wybiegi bo za każdym razem ustalają od nowa hierarchię.
i zgłupiałam . I już widziałam oczyma wyobraźni Samuraja i Katanę na rowerze w zimowym krajobrazie, a zaraz potem jak szaleją w śniegu
Wdrożyliśmy z Kataną i Samurajem konspirację świńsko-dużego i jak dobrze pójdzie będę zamawiał nową rezydencję dla chłopców.
Konspiracja Dużego: Kochana Duża kupię dla naszej córki nowe mebelki do pokoju.
Konspiracja Samuraj i Katana: patrzcie duzi, bijemy się, trzeba nas rozdzielić żebyśmy ochłonęli. (Nic poważnego, troszkę pogrożą sobie zębami, czasem się przegonią, czasem ugryzą futro, raczej forma zabawy)
Konspiracja Dużego 2: Kochana Duża, trzeba im kupić większą rezydencję, ta się robi za mała przez co coraz częściej walczą ze sobą.
Cóż łatwo przekonać kogoś kto miał tylko jedną świnkę i nie czyta informacji. Ba nawet gdyby się zorientowała że kręcę to i tak znajdę powód żeby mieli nową rezydencję.
Nowa rezydencja będzie miała 160x60x50cm. Myślę że wystarczy?