Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Anulka1602

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Anulka1602 »

Mojej ciastce (wiewiórci) czasem jak coś odbije to gdy biorę ją na głaski to drze się jakby ją ze skóry obdzierali a za 10 minut już leży na kolanach jak naleśnik :laugh: :laugh: :laugh:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

:laugh: aż tak źle to nie mam póki co, ale złapać łobuzów jest jak świńskie rodeo, nawet potrafią wtedy zmieścić się do jednego domku.
Anulka1602

Moja trójca czasami wyczuwa kiedy czeka ich salon piękności i gdy chce je wyciągnąć z klatki to wtedy lecą na pięterko i robią z siebie świński kopiec :laugh:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Dawno mnie tu nie było, muszę nadrobić wątek :102:
Anulka1602

Zapraszamy :buzki: :buzki: :buzki:
Anulka1602

Moja lwica Łatulka chyba chce mnie wykończyć-już tydzień ma ruje :glowawmur:
Jest nieznośna-terroryzuje i gwałci dziewczyny :glowawmur:
A najśmieszniejsze jest to że gdy Duży jest na horyzoncie to Łatulka wtedy jest słodka jak miód :laugh:
Mk1609

Widzę że masz niezły ubaw w domu, bynajmniej na nudę nie narzekasz. My z chłopakami będziemy robić konspirację na większe lokum. Nawet mam pomysł jak przekonać TŻ, będzie zabawnie, a jak się uda chłopcy dostaną takie lokum:
http://m.zooplus.pl/shop/gryzonie/klatk ... 140/597334
Ewentualnie będę psuł meble od teściów na większe lokum.
Anulka1602

Ubaw mam non stop jak nie psocą :laugh:
A klatkę wybrałeś super,też chciałam taką kupić ale mam za mało miejsce :glowawmur:
Mk1609

Też mam za mało miejsca, jedyne miejsce jakie jest na taką klatkę mam między komodą a kaloryferem :glowawmur: na szczęście chłopcy uwielbiają pod nim leżeć więc nie będzie to tak przeszkadzać, oczywiście tylko krótki bok będzie blisko tak to klatka będzie wzdłuż ściany, albo będę miał pretekst żeby przestawić komodę.
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

To że przy kaloryferze, to nic. Jak im będzie za gorąco, to pójdą w drugi koniec klatki. Gorzej z tym, że ten typ klatki paskudnie się czyści. Ja mam 140 i mnie coś trafia codziennie, więc na koniec zostawiam. Mniejsza część się nie otwiera, więc praktycznie trzeba do klatki wejść. A żeby zdjąć górę, to dopiero jest zabawa! Zaczepów jest dużo i zawsze któryś zdąży opaść i przytrzymać klatki z kuwetą :glowawmur: . A przy zakładaniu odwrotnie - zawsze któryś opadnie za wcześnie. Oj lecą niecenzuralne słowa :ups: Dobrze, że świnki nie uczą się i nie powtarzają :szczerbaty: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”