Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
-
Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy
Zwłaszcza jak zobaczy rachunek z zooplusaurszula1108 pisze:I włosów nie będzie rwał z rozpaczy
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
-
Anulka1602
Tak to jest jak ktoś jest w czepku urodzony i w dodatku pod szczęśliwą gwiazdą

-
Anulka1602
Dobrze że biedak nie wie że na prezenty gwiazdkowe dla
wydałam dwa razy więcej niż na prezent dla niego bo by popadł w depresję

-
Mk1609
Oj tam oj tam... Ja jestem świntuch i też swoich rozpieszczam ile mogę TŻ krzyczy tak długo jak się da, że wydaje kasę na świnki, na szczęście mam na nią patent i krzyk kończy się wraz z końcem świńskiego rodeo czyli po złapaniu Katany, jak go na swoje łapki dostanie tak się sama zastanawia co mu dać i jak długo miziać. To się nazywa świńsko-panciowa konspiracja 
-
Mk1609
Teraz z chłopakami konspiruje jak im zbudować willę, Katana pomaga mi w tym bardzo skutecznie.
Dałem im wczoraj wybiegać się po mieszkaniu, ten zaś wrócił do klatki zaraz za nim Samuraj, że Katana chciał najwyraźniej pobyć sam to kolegę dosłownie wyrzucił z klatki.
Rozmowa ad większego lokum była krótka, tylko TŻ nie wie że zamierzam zrobić 3x większe.

Dałem im wczoraj wybiegać się po mieszkaniu, ten zaś wrócił do klatki zaraz za nim Samuraj, że Katana chciał najwyraźniej pobyć sam to kolegę dosłownie wyrzucił z klatki.
Rozmowa ad większego lokum była krótka, tylko TŻ nie wie że zamierzam zrobić 3x większe.
-
Anulka1602
To tak jak ja obiecałam mężowi że jak kupię dziewczynom większą klatkę to zmniejszę im powierzchnie do latania i co???? I nic,nadal rządzą w całej kuchni