Dr Kasia pozwoliła włożyć Myszkę do stada, co tez zrobiłam,
Malutka juz spokojna, poszła spać do norki, Najgorzej zachowuje się Patryk, tak samo do Zuzi po sterylce startował-Zuzia była słaba, to wykorzystał przejecie alfy w stadzie, Żal mi było jej bardzo bo ja odganiał od miski i zle traktował, Min dlatego Marzenka go tak nie lubi

cóz to zwierzak, wyczuł słabosć i wykorzystał, Teraz juz Zuzia doszła do siebie i go goni, A Myszki się boi jeszcze, podszedł, turkotał- zapach inny widac..
Dr KKK zaleca kąpiel i olej z wiesiołka, wit C- na futerko, bo jest bardzo kiepskie i matowe, Jak wydobrzeje to tak zrobimy,
Teraz kolej na Kafelka
jutro usg Olalci i Agatki
Dziś jeszcze bez zapisu wcisnełam na wizyte Centurię i Moroszkę, Centuria kichała i mnie zaniepokoiło.
Dziwne bo drMagda wpisała w karte szmery w serduszku u Centurii, a okazało się,ze szmery ma, ale ...Moroszka i to spore,(może bład w kartach??) Dzis dr Ochocka zrobiła na echo takie próbne , a na drugie idziemy 23 stycznia, już się zapisałam, Może byc i dziura w serduszku niestety

Dr Ochocka dopiero się uczy i wszystko odbylo się za symboliczną opłata wizyty. Dziękujemy dr KKK