Futrzaczki Paprykarza [*]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Futrzaczki Paprykarza [*]
Dla Futrzaczków 

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dzisiaj mijają 3 miesiące odkąd odszedłeś rudy pysiu. Wtedy też była niedziela. Jakoś nie mogę myśleć o niczym innym
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Smutny czas i wszystko takie trudne.
Minął już rok (w poniedziałek) bez mojego Rudolfa. Nie umiem bez niego żyć jak dawniej. Wszystko jest inne.
Kocham Cię mój rudy synku.
Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy tam gdzie jesteś.
Kocham Cię mój rudy synku.

- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:

Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Mam niestety smutne wiadomości od Zwierzurka
"AGATKA [*] 5.11.2019[/b]
Malutka, z tych "niedoborowych", słodka przylepka. Zachorowała razem ze stadem Sierściuchów, w którym przebywała gościnnie z innymi Futrzaczkami. Nie reagowała na leczenie. Nie było najmniejszej poprawy, choć reszta świnek zaczęła powoli stawać na łapki. Wczoraj wróciłam z pracy późno. Znalazłam malutką rozciągniętą bezwładnie. Płytki, przerywany oddech odebrał wszelką nadzieję... Organizm Agatki nie poradził sobie z wirusem. Dziewuszka odeszła mi na rękach... Żal ogromny... I ta beznadziejna bezradność. Trzymaj się, Aguś..."

"AGATKA [*] 5.11.2019[/b]
Malutka, z tych "niedoborowych", słodka przylepka. Zachorowała razem ze stadem Sierściuchów, w którym przebywała gościnnie z innymi Futrzaczkami. Nie reagowała na leczenie. Nie było najmniejszej poprawy, choć reszta świnek zaczęła powoli stawać na łapki. Wczoraj wróciłam z pracy późno. Znalazłam malutką rozciągniętą bezwładnie. Płytki, przerywany oddech odebrał wszelką nadzieję... Organizm Agatki nie poradził sobie z wirusem. Dziewuszka odeszła mi na rękach... Żal ogromny... I ta beznadziejna bezradność. Trzymaj się, Aguś..."