No dobra, obie Dziewczyny przybierają na wadze, obecnie pracuje nad wypasionym wybiegiem w łazience. Fajnie mieszkać w domu po staruszkach, bo wszędzie pełno dywaników i łatwiej zakryć kafelki, żeby świnkom dupki nie marzły
Dziewczyny pierwszy raz jadły dzisiaj aloes. Zniknął cały. Myślę, że raz w tygodniu będę im podawać
Z Dziennika Chlewika vol. 2 - trzy lata z Shani
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Z Dziennika Chlewika vol. 2 - zdjęcia
Fotki byś wrzuciła
Wiedziałam, że panny się dogadają
Wiedziałam, że panny się dogadają
No i nie będzie dziś zdjęć... te nocne zmiany mnie wykańczają, nie pomaga choroba dzieciaków i yo, że ja się zaraziłam.
Dziewczyny za to mają się dobrze. Zgodnie zajmują domek, na wybiegach też raczej trzymają się razem. Tylko mnie trochę zaniedbują Shani odkąd jest z nami Trema już nie wita mnie rano kwikiem, nie podbiega do prętów domagając się smakołyków. Wiem, że to normalne i się trochę zmieni, gdy już Trema się ze mną oswoi, ale żal mi trochę
Dziewczyny za to mają się dobrze. Zgodnie zajmują domek, na wybiegach też raczej trzymają się razem. Tylko mnie trochę zaniedbują Shani odkąd jest z nami Trema już nie wita mnie rano kwikiem, nie podbiega do prętów domagając się smakołyków. Wiem, że to normalne i się trochę zmieni, gdy już Trema się ze mną oswoi, ale żal mi trochę
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Myślę, że one są bardziej szczęśliwe ze sobą niż z Tobą no takie to świńskie życie
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Wiem, dlatego potulnie zajęłam swoje miejsce jako donosiciel karmy i warzyw Cieszę się, że są we dwie, polubiły się. Jak z biegiem czasu zaczną też obie reagować na mnie, to będę latać ze szczęścia pod sufitem
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Może jak się sobą nacieszą to w końcu Cię zauważą
Sprzątałam dzisiaj dziewczynom klatkę i doszłam do wniosku, że przestawię ją "tył na przód", przez co ja będę miała możliwość zajrzenia do domku bez szalonych akrobacji, a one wskakując na dach domku będą lepiej widzieć pokój, bez narażenia się na zaczepki Hermesa.
Wcześniej zależało mi, żeby miały jak najwięcej spokoju, więc ustawialam klatkę odwrotnie. Okazało się, że dzisiejsza decyzja była strzałem w dziesiątkę.
Na filmiku Shani zdobywa się na odwagę, ale już trzy minuty po zakończeniu nagrywania to Trema siedziała jak królowa na tronie i obserwowała cały pokój
https://youtu.be/yjJS1yyUHkc
Wcześniej zależało mi, żeby miały jak najwięcej spokoju, więc ustawialam klatkę odwrotnie. Okazało się, że dzisiejsza decyzja była strzałem w dziesiątkę.
Na filmiku Shani zdobywa się na odwagę, ale już trzy minuty po zakończeniu nagrywania to Trema siedziała jak królowa na tronie i obserwowała cały pokój
https://youtu.be/yjJS1yyUHkc
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Z Dziennika Chlewika vol. 2 - filmik
Jak Twoje dzieciaczki cały czas chorują to może podawaj im immunoglukan (ten co świnkom się podaje)?