Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Maszku

Re: Samuraj egzotyczny piękniś DS [Gdańsk]

Post autor: Maszku »

Boże jacy oni śliczni.........
Nie mogę się napatrzyć na to zdjęcie, jestem w szoku że udało nam się takie zrobić... :spsm: :love: :love: :love:
Chyba specjalnie tak zapozowali dla Was żebyście pomyśleli że to najgrzeczniejsze świnki świata!
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Maszku pisze:Obrazek

Bardzo dziękujemy i mam nadzieję, że gdy emocje opadną chłopcy będą zgodnymi braćmi <3

Pięknisie :) dobrze że Tabiś siedzi na zadku i nic nie widać ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Oni mi się chyba rzucili w oczy na fb... :think: i chyba nawet Samuraj rządzi.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
magmagpie

no właśnie domek Samuraja zdecydował się poszukać kogoś innego dla Tabisia. Rozumiemy, Samuraj w czwartek wraca do domu...
Maszku

Re: Samuraj egzotyczny piękniś wolny [Nowy Dwór Gdański]

Tutaj każdy chciał rządzić... A może to nie była kwestia władzy? Tabi po prostu od dawna nie miał kompana do zabawy, jest pełen energii i wyglądało to zupełnie jak " no chodź, Samuraj no chodź się bawić ! " :D a Samuraj w DT miał tak dobrze, nikt go nie zaczepiał i mógł robić to co lubi najbardziej - spokojnie sobie poleżeć.... :) Nasz Tabi okazał się dla niego zbyt upierdliwym młodszym bratem.. Musieliśmy chłopaków wsadzić do osobnych klatek, a oni zdecydowanie nie są z tego zadowoleni... Tabi tęskni za braciszkiem, a Samuraj jakiś smutny się nam zrobił...

Dla każdego kto będzie zainteresowany adopcją Samuraja - a już ja się postaram aby było tych osób sporo - to najsłodszy świński facet jakiego znam... Uwielbia siedzieć sobie na hamaczku, uwielbia wylegiwać się...we własnej kuwecie nawet :) Kocha kizianie pod bródką, marchewki, brokuły, pietruszkę, a bazylię wciągnął prawie z doniczką!
Nigdy nie podjęłam tak trudnej decyzji jak ta... ale wiem, że każda z naszych świnek zasługuje na szczęście, a widocznie razem nie jest im to pisane... Mam nadzieję, że zobaczę już niedługo jak Samuraj znajduje idealnego kolegę do leżakowania i wspólnego ziewania! Czasem wpada na pomysł joggingu i robi kilkanaście kółek po klatce.. Generalnie - ciężko go nie pokochać.
My go pokochaliśmy i zawsze będzie też naszym Samurajem.

Będę za nim okropnie tęsknić... :( I liczę na to, że szybko ktoś poczuje do niego to samo co ja i mój facet.

Obrazek
Maszku

magmagpie pisze:no właśnie domek Samuraja zdecydował się poszukać kogoś innego dla Tabisia. Rozumiemy, Samuraj w czwartek wraca do domu...

Ale to nie jest nasze widzimisię...
Gdybym mogła to bym go zostawiła, ale widzę, że bycie w osobnych klatkach nie jest dla nich korzystnym wyjściem...
Naprawdę się staraliśmy i próbowaliśmy...
magmagpie

Maszku pisze:
magmagpie pisze:no właśnie domek Samuraja zdecydował się poszukać kogoś innego dla Tabisia. Rozumiemy, Samuraj w czwartek wraca do domu...

Ale to nie jest nasze widzimisię...
Gdybym mogła to bym go zostawiła, ale widzę, że bycie w osobnych klatkach nie jest dla nich korzystnym wyjściem...
Naprawdę się staraliśmy i próbowaliśmy...
jeśli ktoś dołożył dużo starań do połączenia dwóch niezgranych charakterów to ty Maszku na pewno :) naprawdę doceniamy starania jakie podjęłaś i dziękujemy za ciepło słowo o naszym Samuraju i naprawdę cieszymy się, że miał szansę :D a że chłopaki mają różne charaktery to też dobrą decyzję podjełaś, bo w ten sposób obaj mają szansę na znalezienie kogoś kto im bardziej przypasuje. Myślę że to jest najbardziej uczciwa decyzja wobec obu ...
magmagpie

Re: Samuraj egzotyczny piękniś wolny [Nowy Dwór Gdański]

Samuraj już w domku, MAS z marszu połączyła go z jednym ze znalezionych w krzakach chłopakami...
na razie w klatce władzę przejął Katana , Samuraj niepocieszony... no chłopaki kadzą na maxa, jak to przy łączeniu :D trzymajcie kciuki za te mordeczki kochane i za pokój między nimi
Maszku

Re: Samuraj i Katana wolni do wzięcia [Nowy Dwór Gdański]

Cudny ten jego nowy kolega! :) i nawet mają wspólne słodkie zdjęcie! Cieszę się, że Samuraj może być kumplem takiego biednego świnka.. Jak można potraktować w ten sposób takiego słodziaka?! Oby wszystko było dobrze i panował tam spokój :)
Buziaki dla Samuraja od nas!!! <3
magmagpie

Re: Samuraj i Katana wst rez [Nowy Dwór Gdański]

Samuraj jako brat Gejszy dostał szansę na domek, która właśnie Gejszy odjechała przed nosem (więcej w jej wątku)

Samuraj i Katana stanowią zgraną parę :D Katana rządzi, Samuraj trochę boleje, ale są zgodni przy misce i na mizianku :D
Katana trochę jak Tabiś chce się tulić do Samuraja, a ten .... nie zawsze ma na to ochotę, ale tutaj Katana wygrywa spokojnym podejściem do tematu i bardzo łagodnie zbliża się do Samuraja, tłumacząc mu, ze to ok, jak kumple się przytulą, że on, Katana wie, że będą razem długo i szczęśliwie, więc niech się da przytulić noooo....

Katana rządzi więc Samuraj trochę spuszcza z tonu :D :love:
trzymajcie kciuki

PS Katana ma cudowną koronę z rozetki na czubku i jest super w dotyku
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”