♥Milka♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Milkaa
- Miejscowość: ok. Nowego Sącza
- Kontakt:
Re: ♥Milka♥
Już się robi
Dzisiejsza (a właściwie wczorajsza) waga to 783 g
Dzisiejsza (a właściwie wczorajsza) waga to 783 g
- Milkaa
- Kontakt:
Re: ♥Milka♥ - Zdjęcia! (str.8)
Ale ja zaniedbałam ten wątek
Ale spokojne, Milka żyje i już tylko 8 g jej brakuje do 800. Je co się da (i to dosłownie) a potem śpi. Znalazła sobie ostatnio nowy sposób na wymuszanie ode mnie jedzenia - gryzienie prętów klatki. A mnie ten dźwięk tak drażni, że jedynym wyjściem jest danie smacznego żarcia.
Przynajmniej wtedy przestaje. I po raz kolejny zaczyna się dopiero wtedy, gdy świnia jest głodna.
Kolejną nowością u nas jest kuweta w klatce. Na razie w miarę się spisuje, Milcia od razu załapała o co chodzi co z tego, że traktuje ją też jako legowisko
Postaram się wkrótce dodać parę zdjęć, zwłaszcza że robiłam kilka
Ale spokojne, Milka żyje i już tylko 8 g jej brakuje do 800. Je co się da (i to dosłownie) a potem śpi. Znalazła sobie ostatnio nowy sposób na wymuszanie ode mnie jedzenia - gryzienie prętów klatki. A mnie ten dźwięk tak drażni, że jedynym wyjściem jest danie smacznego żarcia.
Przynajmniej wtedy przestaje. I po raz kolejny zaczyna się dopiero wtedy, gdy świnia jest głodna.
Kolejną nowością u nas jest kuweta w klatce. Na razie w miarę się spisuje, Milcia od razu załapała o co chodzi co z tego, że traktuje ją też jako legowisko
Postaram się wkrótce dodać parę zdjęć, zwłaszcza że robiłam kilka
- Milkaa
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Kontakt:
Jezu jaka ona jest słodka Mop jak moi panowie
Charlie (DT Pekan) jest z nami od 01.07.2022r.
Kminek jest z nami od 23.10.2021r
Lucky TM - 03.06.2022 [*]
Shaggy TM - 31.08.2021 [*]
Wally TM - 10.04.2019 [*]
Kminek jest z nami od 23.10.2021r
Lucky TM - 03.06.2022 [*]
Shaggy TM - 31.08.2021 [*]
Wally TM - 10.04.2019 [*]
- Milkaa
- Kontakt:
Długowłoski już tak mają Ostatnio zauważyłam, że Milka to samiczka będąca (wiem, to dziwnie za brzmi) połączeniem twoich panów. No ale naprawdę, kolorystyka prawie identyczna jak u Wallyego, a pod względem ułożenia sierści i rasy, w Shaggym od razu widziałam Milkę.
Co tam u Milci? Chyba wszyscy się stęsknili za zdjęciami tej puchatej ślicznotki
Masz czyste okna , nie to co u mnie. U mnie nie byłoby wątpliwości, że robione przez okno !
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- Milkaa
- Kontakt:
No fakt, dawno nie było. Duża nie ma teraz za wiele czasu dla Milki więc fotek jeszcze nie zrobiła A tak poza tym rośnie już ponad 800 gramowa klucha, niedawno 3 latka skończyła, ale imprezy jeszcze nie było.