Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, hamaki, tunele, paśniki...
Raban aktualnie siedzi w tunelu i tylko głowy kawałek widać, bo przecież jeść jakoś trzeba 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Super, że mu się tunel podoba
i to od środka
Niech mu się dobrze odpoczywa i niech znajdzie ds - bo chyba dalej szuka?
Dziękuję za zdjęcie

Niech mu się dobrze odpoczywa i niech znajdzie ds - bo chyba dalej szuka?
Dziękuję za zdjęcie

Cześć. Chciałabym 2 tunele usztywniane dla moich chłopaków czy można teraz zamówić? Czy jest dostępny taki polarek czarny w kolorowe kropki? albo ten czerwony w pandy?
Pastuszku- dziwną rzecz chcę. Pasek 94/15 polarowy z 1 warstwą ociepliny i po dwóch stronach ciągnący się bez ociepliny- z każdej strony 47/15 cm- zapinane na rzep(przy miejscu bez ociepliny)! Ileż by to kosztowało? Nie wiem, czy ogarniesz mój chaotyczny opis...Dodam coś dla wyobrażni- chodzi o dopinaną `podłogę` do rury, która robi za tunel.
- pastuszek
- Kontakt:
Poszło pw.majam pisze:Cześć. Chciałabym 2 tunele usztywniane dla moich chłopaków czy można teraz zamówić? Czy jest dostępny taki polarek czarny w kolorowe kropki? albo ten czerwony w pandy?
Chyba ogarniam, tak mi się przynajmniej wydajeboe22 pisze:Pastuszku- dziwną rzecz chcę. Pasek 94/15 polarowy z 1 warstwą ociepliny i po dwóch stronach ciągnący się bez ociepliny- z każdej strony 47/15 cm- zapinane na rzep(przy miejscu bez ociepliny)! Ileż by to kosztowało? Nie wiem, czy ogarniesz mój chaotyczny opis...Dodam coś dla wyobrażni- chodzi o dopinaną `podłogę` do rury, która robi za tunel.

- pastuszek
- Kontakt:
Coraz bliżej święta... 
Jeśli chcielibyście sprawić prezent swoim prosiakom to zapraszam do składania zamówień - będę je przyjmować do 3 grudnia.
Oczywiście doradzam nie czekać z zamówieniem na ostatnią chwile, bo termin może ulec skróceniu - jak to bywało w zeszłych latach.
Zapraszam też do zakupu gotowców, w miarę możliwości będą się pojawiać kolejne
Przy zakupie dwóch gotowych rzeczy -5%, trzech -10%.
1. Jamka - polar dach czerwony, żółty, oparcie ciemna zieleń, spody ciemny niebieski - ZAREZERWOWANA
2. Jamka - polar dach mięta(nie jest taka wpadająca w niebieski jak na zdjęciu), róż, oparcie łosoś, spód środek śliwka, spód zew. niebieski - SPRZEDANA

3. Jamka - czarny w kolorowe kropki, w środku morski - SPRZEDANA

4. Jamka - śliwka, w środku fiolet - niestety mój aparat i fiolety się nie lubią, kolor w rzeczywistości lepiej się przedstawia, ew. kolor można podejrzeć w pierwszym poście - SPRZEDANA

5. Jamka - polar w cętki, w środku brąz - ZAREZERWOWANE

6. Do kompletu tunelohamak - polar w cętki + brąz, dorzucam sznurek do podwieszenia - ZAREZERWOWANE
Tunelohamak szyty z przeznaczeniem do 100, ale spokojnie będzie dobry też do 120
[/url]

Jeśli chcielibyście sprawić prezent swoim prosiakom to zapraszam do składania zamówień - będę je przyjmować do 3 grudnia.
Oczywiście doradzam nie czekać z zamówieniem na ostatnią chwile, bo termin może ulec skróceniu - jak to bywało w zeszłych latach.
Zapraszam też do zakupu gotowców, w miarę możliwości będą się pojawiać kolejne

Przy zakupie dwóch gotowych rzeczy -5%, trzech -10%.

1. Jamka - polar dach czerwony, żółty, oparcie ciemna zieleń, spody ciemny niebieski - ZAREZERWOWANA
2. Jamka - polar dach mięta(nie jest taka wpadająca w niebieski jak na zdjęciu), róż, oparcie łosoś, spód środek śliwka, spód zew. niebieski - SPRZEDANA

3. Jamka - czarny w kolorowe kropki, w środku morski - SPRZEDANA

4. Jamka - śliwka, w środku fiolet - niestety mój aparat i fiolety się nie lubią, kolor w rzeczywistości lepiej się przedstawia, ew. kolor można podejrzeć w pierwszym poście - SPRZEDANA

5. Jamka - polar w cętki, w środku brąz - ZAREZERWOWANE

6. Do kompletu tunelohamak - polar w cętki + brąz, dorzucam sznurek do podwieszenia - ZAREZERWOWANE
Tunelohamak szyty z przeznaczeniem do 100, ale spokojnie będzie dobry też do 120

- pastuszek
- Kontakt:
Re: Norki, jamki..Świąteczne zamówienia do 3.12; gotowce s.
7. hamak prostokątny 33 x 43 1,5 warstwy ociepliny czarna bawełna w kolorowy wzór - 16 zł

8. Hamak trójkątny z 1,5 warstwy ociepliny czarna bawełna w kolorowy wzór - 16 zł
9. pokrowiec z ociepliną - czarna bawełna w kolorowy wzór + polar ciemny szary - ZAREZERWOWANY
Uzupełniłam też materiały w pierwszym poście - może ktoś się skusi na zamówienie czegoś swoim prośkom
Zamówienie na święta przyjmuję jeszcze przez tydzień.
Postaram się też dodawać gotowe rzeczy

8. Hamak trójkątny z 1,5 warstwy ociepliny czarna bawełna w kolorowy wzór - 16 zł

9. pokrowiec z ociepliną - czarna bawełna w kolorowy wzór + polar ciemny szary - ZAREZERWOWANY

Uzupełniłam też materiały w pierwszym poście - może ktoś się skusi na zamówienie czegoś swoim prośkom

Zamówienie na święta przyjmuję jeszcze przez tydzień.
Postaram się też dodawać gotowe rzeczy

- andobe
- Miejscowość: Szczecin
- Kontakt:
Czy mogę się uśmiechnąć o jamkę i kapcioch? Rodzina nam się powiększa o drugiego świnka, będą miały nowy domek to i meble nowe się przydadzą
Kolorystyka najlepiej niebiesko-zielona, może być np. z pomarańczowym, raczej jaśniejsze odcienie bo obydwa prosie czarno-rude. Fajnie by było pod choinkę, ale jak się nie da, to poczekamy.

Chico - za TM 14.11.2018
Hoki - za TM 17.10.2023
Thor - za TM 17.02.2024
Hoki - za TM 17.10.2023
Thor - za TM 17.02.2024
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja to się zastanawiam, czym się różni "końcówka" od "resztki"?
I chciałabym powiedzieć, że jasny morelowy świetnie się komponuje z kakaowym i ciemnym brązem- normalnie elegancko! Acz nie mam foty, bo jak jestem u świń, to one akurat wychodzą na żer i nie chcą siedzieć w meblach

I chciałabym powiedzieć, że jasny morelowy świetnie się komponuje z kakaowym i ciemnym brązem- normalnie elegancko! Acz nie mam foty, bo jak jestem u świń, to one akurat wychodzą na żer i nie chcą siedzieć w meblach

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami