Sombra [Poznań] - rezerwacja!
Moderator: silje
Re: Sombra i Walenty [Poznań]
Walenty na dobre rozgościł się w nowym domu. Czas na Sombrę 

Re: Sombra [Poznań] - adopcja wstrzymana do wyleczenia
Było zbyt pięknie.
U Sombry infekcja palca przeszła w formę przewlekłą, ma już zupełnie sztywny palec, zdeformowany pazur, na zdjęciu RTG widać lizę kości paliczka
Weterynarze nie wykluczają nawet nowotworu...
W poniedziałek konsultacja zdjęcia ze specjalistą radiologiem i ustalimy, co dalej. Może być konieczna amputacja
U Sombry infekcja palca przeszła w formę przewlekłą, ma już zupełnie sztywny palec, zdeformowany pazur, na zdjęciu RTG widać lizę kości paliczka

W poniedziałek konsultacja zdjęcia ze specjalistą radiologiem i ustalimy, co dalej. Może być konieczna amputacja

Kawaler stracił palec... Ale nie stracił wigoru
paluszek czeka obecnie na badanie histopatologiczne, po nim dowiemy się, co tak naprawdę było przyczyną martwicy.
Zainteresowanych proszę o kontakt głównie mailowy, gdyż dostaję wtedy powiadomienia o wiadomości i mogę szybko odpowiedzieć (logowanie na forum z telefonu jest dla mnie na razie problematyczne
).

Zainteresowanych proszę o kontakt głównie mailowy, gdyż dostaję wtedy powiadomienia o wiadomości i mogę szybko odpowiedzieć (logowanie na forum z telefonu jest dla mnie na razie problematyczne

Wrzuciła bym jakieś zdjęcie, ale mam problem z hostingiem, po jakimś czasie wyrzuca zdjęcia albo życzy sobie opłatę za wrzucenie następnych. Do tego wątku zdjęcia mam z Facebooka, ale nie chcę prywatnego fejsa spamować świnkami i obciętym palcem
mam jeszcze do dyspozycji dysk Google, dropboxa i jakaś chmurę windowsa, ale nie mam pojęcia jak udostępnić zdjęcie żeby dało się wrzucić na forum....
Pomóżcie mi pokazać Sombre!

Pomóżcie mi pokazać Sombre!
- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: Sombra [Poznań] - pomóżcie wrzucić zdjęcia, help!
Patrycja, podeślij mi zdjęcia na mejla aneta.polczynska@vp.pl, może mi się uda wrzucić fotki Sombry 

Moje prosiaki : Klementynka
/ Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek

Przesłałam Anecie zdjęcia. Świń ma cudowny charakter, ale ludzie kochają oczami. Może właśnie ktoś się od pierwszego wejrzenia zakocha 

- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Oto urodziwy Sombra! Proszę podziwiać, bo jest co!

Moje prosiaki : Klementynka
/ Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM

- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt: