Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Siula »

Ale było zwiedzanie nowej klatki :102: Fajne te Twoje poczochrańce :love: Moje na półeczkę też głównie wskakują, ale z podestu też korzystają, chyba dupki już za ciężkie :nie_powiem: Ten Twój faktycznie stromy, więc chyba lepiej im wskakiwać. Czekamy co mąż stworzy ;)
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Napewno się pochwalimy jak tylko mąż coś stworzy i oczywiście od razu zrobię fotki zanim babiszony zrobią odbiór bo wtedy to na zdjęciach będzie widać tylko boby bo one zawsze w ramach akceptacji muszą wszystko osikać i obobczyć :laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Anulka1602 pisze:Napewno się pochwalimy jak tylko mąż coś stworzy i oczywiście od razu zrobię fotki zanim babiszony zrobią odbiór bo wtedy to na zdjęciach będzie widać tylko boby bo one zawsze w ramach akceptacji muszą wszystko osikać i obobczyć :laugh: :laugh: :laugh:
To jest akt własności :D
Obrazek
Anulka1602

Szkoda że takiego aktu własności nie odstawiają jak przypełza do nas teściowa :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
Anulka1602

Ech te moje babiszony....wieczorem myślałam że już jest po zbiorowej rui i będzie spokój a tu od 6 rano ich cyrk zaczął się od nowa. :glowawmur:
Gonią się jak szalone i próbują na siebie na wzajem wskakiwać. Śmiałam się do męża że sam dziś pojedzie z chłopakami do kina bo ja mam w domu prywatne kino w wykonaniu :świnka1: :świnka2: i to za darmochę :rotfl:
Awatar użytkownika
Zuzia&Władzia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Zuzia&Władzia »

U mnie podobnie choć nie wiem czy mają ruje. Spać cholery nie dają. Gonitwy i piski Władzi bo się głuptas małej Frani dalej boi. Aktualnie Zuzia położyła na maleństwie głowę i turka kręcąc kuperkiem. Mąż mówi ,że ona się tak nakręca - jak zegarek :lol:
:świnka1: :świnka1: :świnka1: :świnka1: :świnka1:
Anulka1602

Moje od poniedziałku mają ruję i najgłośniejsze dyskusję zaczynają o 23 :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Anulka1602 pisze:Szkoda że takiego aktu własności nie odstawiają jak przypełza do nas teściowa
Uważają, że teściowa nie ich (tylko Dużej) więc nie muszą oznaczać :neener:

A rujkowe akcje zawsze są najfajniejsze w nocy :lol:
Obrazek
Anulka1602

Powinny oznaczać bo choć teściowa moja(niestety!!!) to włazi na ich teren :rotfl:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Może chcą żebyś to Ty oznaczyła :laugh: One Ci cały czas pokazują jak to trzeba robić :laugh:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”