Firletka i córa (DS), syn-Brownie, Aksamitka (DS!) [Wawa]
Moderator: silje
Re: Firletka i córa (rez.), syn-Brownie, Aksamitka (DS!) [Wa
Jestem zainteresowana maluszkami. Czy już wiadomo jakiej sa płci? Interesują mnie dwie samouczki.
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Firletka i córa (rez.), syn-Brownie, Aksamitka (DS!) [Wa
Mama i córka są zarezerwowane, a drugie małe to synek. Aksamitka zaś wczoraj pojechała do swojego nowego domu - niestety, nie mam wolnych świnek na stanie
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Re: Firletka i córa (DS), syn-Brownie, Aksamitka (DS!) [Wawa
Doniesienia z nowego domu Firletki i Muffinki (czyli Serniczka)
pierwsza relacja: dziewczyny poznają na razie nowy domek. Na pięterko nie wchodzą ale ich nowy przytulny, materiałowy kapciuch przypadł im do gustu. Zwłaszcza Firletce; wlazła do niego i trochę się na nas boczy, zerka tym przepięknym okiem i sprawdza nas. Serniczek natomiast (obecnie już Mafinka przesłodka) chętnie wciska się za mamę ale ciekawość często zwycięża i wtedy zwiedza cały parter. W nocy zjadły większość zostawionych przysmaków i całkiem zdrowo nabobczyły więc myślę, że jest ok.
Zuza wczoraj nie mogła usnąć z emocji, na noc przeprowadziła się z góry z antresoli na podłogę i spała obok klatki
Dziś rano i Michaś, i Zuza od 6.30. na nogach... Odwiedziny u świnek były pierwszym punktem dnia, małe głaskanko i nowa porcja smakołyków.
Kocice, Kiwi i Spinka, chyba nie zorientowały się jeszcze, że mają przyrodnie rodzeństwo albo jest im to wszystko obojętne. Na razie nie są wpuszczane do "świńskiego pokoju"
W najbliższym czasie damy znać o postępach adaptacyjnych, pozdrawiamy,
oświnkowana rodzinka
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Re: Firletka i córa (DS), syn-Brownie, Aksamitka (DS!) [Wawa
A tu nowy wątek Browniego, któremu dokooptowałam równolatka Mieczyka: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =99&t=8117
Czarna Kluska i Morena