*Imię świnki-Izolda
* Wiek świnki- około 1,5mies (wrzesień 2017)
* Płeć świnki: samiczka
* Numer adopcyjny 3614
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby – mała lekko dzika, pracujemy nad tą trójką uratowaną z podłych warunków, świnki z fajnym potencjałem
*Informacje dot. diety- trawa,mlecz,seler naciowy,ogórek , sałata rzymska, siano, marchewka,jabłko,pomidor,arbuz,Cavia Nature.
* Stan adopcji-DS
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do wydania do innej samiczki lub sterylizowanego samca
* Kontakt w sprawie adopcji: magmagpie, swinka.pomorskie@gmail.com
* informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: MAS
*Imię świnki- Walkiria (rudy loczek)
* Numer adopcyjny – 3616
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby –mała lekko dzika, pracujemy nad tą trójką uratowaną z podłych warunków, świnki z fajnym potencjałem
*Informacje dot. diety- trawa,mlecz,seler naciowy,ogórek , sałata rzymska, siano, marchewka,jabłko,pomidor,arbuz,Cavia Nature.
* Stan adopcji- DS
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do wydania do innej samiczki lub sterylizowanego samca
a to najnowsza sesja piękności:
*Imię świnki- Brunhilda
* Numer adopcyjny – 3615
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby – mała lekko dzika, pracujemy nad tą trójką uratowaną z podłych warunków, świnki z fajnym potencjałem
* Stan adopcji- w DS
trzy małe wiewioreczki czekają na domek z odrobiną cierpliwości, który rozkocha je wi pieszczotkach i da im morze miłości. Z dnia na dzień pięknieją i roztaczają coraz więcej uroku. Do adopcji w dowolnej konfiguracji
Edit: Izolda i Walkiria rez (Gdańsk)
edit: MAS tknięta przeczuciem zawiozła małe do weta, Brunhilda i Walkiria będą miały maluszki. A jak ładnie prezentowały pseudoruję tańcując .... cóż, dobrze że MAS ma intuicję
Edit: Brunhilda jest już w domku, Chmurek ją przejęła i dała dużo miłości. Izolda i Walkiria - Pani która zadeklarowała chęć adopcji ma pewne zmiany w domku i prosi o przesunięcie terminu odbioru na styczeń
edit: DS!
Izolda i Walkiria DS Brunhilda DS[Nowy dwór Gd]
Moderator: silje
Izolda i Walkiria DS Brunhilda DS[Nowy dwór Gd]
Ostatnio zmieniony 19 lut 2018, 18:31 przez magmagpie, łącznie zmieniany 7 razy.
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Izolda, Brunhilda i Walkiria 3 fanki Wagnera [Nowy dwór
dla dziewczyn.
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Jestem zainteresowana adopcją Brunhildy do swoich 2 dziewczyn . Wysłałam informację na PRIV w tej sprawie do magmagpie
Proszę w wolnej chwili o kontakt
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
odpowiedź czekaChmurek pisze:Jestem zainteresowana adopcją Brunhildy do swoich 2 dziewczyn . Wysłałam informację na PRIV w tej sprawie do magmagpie
-
- Kontakt:
odpisane
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
-
- Kontakt:
Re: Izolda i Walkiria Brunhilda wst rez/wstrzyma [Nowy dwór
Czekamy aż Brunhilda urodzi o odchowa maluchy. I dopiero trafi do nas
JupiiChmurek pisze:Czekamy aż Brunhilda urodzi o odchowa maluchy. I dopiero trafi do nas
Bardzo się cieszymy na taką decyzję
Małe na razie zaczęły mieć skoki wagi, jak MAS je poważy to wstawię dane będziemy tuczyć na wyścigi
Z życia swinek: Walkiria i Brunhilda tyją.... kwiczą a że mleczyk, a że krwawniczek - wiadomo zachcianki ciążowe, każda ma prawo. Natomiast Izolda oprócz zlewania zalotów Tristiana stwierdziła, że za tamte dwie będzie trzymać fit formę i od dziś ma ksywkę Izolda Rutkowska - sławna alpinistka
MAS, po wejściu do ich pokoju, zastała Izoldę .... zwisającą na prętach sufitu klatki, mała jak Forrest Gump podziwiała świat do góry nogami... po prostu baba jest niesamowita, wspiąć się po prętach na sufit i jeszcze z zadowoleniem tam przebywać
MAS, po wejściu do ich pokoju, zastała Izoldę .... zwisającą na prętach sufitu klatki, mała jak Forrest Gump podziwiała świat do góry nogami... po prostu baba jest niesamowita, wspiąć się po prętach na sufit i jeszcze z zadowoleniem tam przebywać
-
- Kontakt:
WOW jakie to mało świnkowe! Wiesz pozostałym dwóm ciężko się wspinać nosząc w sobie pasażerów na gapęmagmagpie pisze: po prostu baba jest niesamowita, wspiąć się po prętach na sufit i jeszcze z zadowoleniem tam przebywać
A na jakim etapie ciąży dziewczyny są? Coś można ocenić?
Dziewczyny, zwłaszcza Walkiria zaokrągliły się i chętnie polegują na boku. Pokrzykują na MAS o żarełko i są chętne na różne przysmaki MAS ocenia że już są w drugiej połowie i coraz bliżej jest b-day. Są głośnymi świnkami, każde pojawienie się MAS witają wrzaskiem o więcej żarełka a przoduje w tym wszystkim Walkiria, która zagaduje do Trisiana, który wyparuje oczy do Izoldy. Izolda na razie odpuściła wspinaczkę i żeruje tradycyjnieChmurek pisze: WOW jakie to mało świnkowe! Wiesz pozostałym dwóm ciężko się wspinać nosząc w sobie pasażerów na gapę
A na jakim etapie ciąży dziewczyny są? Coś można ocenić?
Mają ksywkę "wagnerowskie" i głosy takie, że nadają się do opery