Geir [*]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Geir wolny [Sztum]___ Zafir- DS

Post autor: silje »

Geir naprawdę jest piękny, a zainteresowanie jego świnkoosobą- żadne :idontknow:
Na dniach spróbuję przedstawić mu jakiegoś kolegę, bo szkoda mi go, kiedy tak sam siedzi..
Jeśli się nie uda... chyba zrobimy bazarek na dostosowanie Geira do bycia w związku mieszanym.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
lionblau
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: lionblau »

Próbuj może się uda ! Powodzenia oby obyło się bez ucinania jajeczek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Ja akurat jestem ostatnia z chętnych do kastracji, bo jak wiadomo każdy zabieg wiąże się z ryzykiem, więc również mam nadzieję że uda się tego uniknąć. Nie chciałabym jednak, aby Geir do końca życia siedział sam i zaczynam rozważać różne opcje. Jak do tej pory miał chyba dwóch czy trzech kolegów i nie wypaliło..
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
cobayashi

Post autor: cobayashi »

Nadal brak zainteresowania Geirem?... :cry:
Taki przystojny!
Gdyby był bliżej i ktoś by mi zagwarantował, że dogada się z moimi dwoma, to bym go brała. Jest idealną hybrydą moich prośków - długowłosy, biało-rudy jak jeden i czerwonooki jak drugi.
Przesyłam mu dużo głasków! :buzki:
Awatar użytkownika
lionblau
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: lionblau »

Co tam u Geira słychać jak zdrówko? Jajeczka już obcięte?
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Na razie nic nie obcięte- ociągam się z tym bardzo, bo ciągle mam nadzieję, że uda mi się tego uniknąć.
Próbowałam go połączyć z Tigranem- zapowiadało się całkiem fajnie, ale potem obaj baaardzo chcieli rządzić i poleeciało futro. O dziwo Geir był tą mniej napastliwą stroną. Szkoda mi go, bo już grubo ponad rok siedzi w DT..
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Co tam u Geirka słychać? :) czy jest jakieś zainteresowanie panem świnkiem....? :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Na razie bez zmian niestety. Ostatnio byli u mnie przemili ludzie- po świnkę. Nie wybrali Geira, ale powiedzieli, że on jest ładniejszy na żywo, niż na tych zdjęciach w wątku. Tak, że ma swój urok chłopak, to na pewno. Mam nadzieję, że się w końcu doczeka. Tym bardziej, że jak się przy ostatniej próbie łączenia okazało- są bardziej dominujące świnki, niż on. Jak ktoś m wprwę i cierpliwość, to go połączy z inną świnką.
Awatar użytkownika
Edix
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Edix »

Tak to prawda. Zdjęcia nie oddają jego uroku. Na żywo naprawdę robi wrażenie :love: . :fingerscrossed: oby w końcu mu się udało.
Muffin Szila Szarliz Grażyna Suzi

EDI♥ZA TM*(23.08.2017) ZIGGY♥ZA TM* (27.11.2018) MAX(SOPEL)♥ZA TM* (14.08.2019) LOLUŚ (FRODO)♥ZA TM* (22.11.2020) GRUBUŚ ♥ZA TM*(01.06.2023) MANIULA(NIKIFOR)♥ZA TM*(01.06.2024) DIEGO(BAZIK)♥ZA TM*(07.10.2024)
Awatar użytkownika
jasnoluska
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: jasnoluska »

ech... Jest piękny... :love:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”