Pasożyty zewnętrzne
Moderator: Dzima
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Pasożyty zewnętrzne
Mi to wygląda na wszoły. Moja Łatulka miała tych gości cały batalion ale szybko się tego pozbyłyśmy.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Wszoły?
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Pytam, ponieważ wet podobno uznał to za świerzb Niewykluczne zreszrą, że świerzb w pskiecie też jest.
Mała jeszcze nie u mnie, wolałabym, żeby zaprzyjaźniony dom nie został na przykład zawszony, a miejsce, z którego ona pochodzi było takie, że nic mnie nie zdziwi.
Mała jeszcze nie u mnie, wolałabym, żeby zaprzyjaźniony dom nie został na przykład zawszony, a miejsce, z którego ona pochodzi było takie, że nic mnie nie zdziwi.
Ja pewnie poleciałabym do weta bo jestem panikarą i wolę dmuchać na zimne. Jeśli to białe coś się rusza to stawiam na wszoły a jeśli się nie rusza to nie wiem bo z niczym innym nie miałam do czynienia
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
On to czymś posypał
Dzięki wszystkim .uspokoiłam się. Wszoły to w sumie ni takiego
Dzięki wszystkim .uspokoiłam się. Wszoły to w sumie ni takiego
Moja Łatulka była posmarowana na karku lekiem płynnym tylko nie pamiętam już nazwy i drugą dawkę tego mazidła dostałam do domu w strzykawce na wypadek gdyby coś jeszcze się wykluło( kolejne wszoły z jaj)i by trzeba było zabieg powtórzyć.
Wszołami się nie zarazisz tylko rób koło świneczki w rękawiczkach,przynajmniej mi tak kazano na czas wytępienia niechcianych lokatorów