Śnieżek jest po 3 dawkach antybiotyku, mamy jeszcze an dzisiaj zastrzyk. Wczorj zaobserwowałam jakby poprawę. Późnym wieczorem sam zaczął pić wodę z poidełka i zaczął interesować się jedzeniem. tylko złapał natkę pożuł i zostawiał. Mam wrażenie, że on nie może odgryźć kawałka. Dzisiaj rano dałam mu liścia sałaty to rzucił się na niego i żuł wciągał i tak zostawiał, a jak podrobiłam na małe kawałki to kilka zjadł.
Kurcze cieszę się, że chęć do jedzenia mu wraca, tylko co mogą oznaczać te problemy z odgryzieniem kawałka? czy to znaczy, że z przednimi ząbkami coś jest nie tak?
3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: sześciopak axxk, Śnieżek chory :(
Chyba warto by było, żeby wet zaglądnął mu do pyszczka.
Za poprawę
Za poprawę

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
https://www.rodicare.pl/index.php?id_pr ... er=product takie coś na apetyt mi się kiedyś nawinęło ale nie stosowalam to noe wiem czy działa.
Śnieżku zdrowiej
Śnieżku zdrowiej

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Może być siekacz złamany przy korzeniu, to od zewnątrz nic nie będzie widać, a ból i dyskomfort może być wielki. Wtedy to tylko rtg.....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Byliśmy wczoraj na kontroli. pysk wyogladany na wszystkie strony, wymacane szczęki, powykręcane na wszystkie strony. Zęby przerośnięte nie są, rosną ładnie, żadnych zadziorów, ran na policzkach języku, nigdzie. Siekacze ładnie osadzone, sztywnie siedzą, delikatnie nierówno starte. Przy mocnym macaniu nawet nic go nie boli. Wet nie ma pomysłów. Jest przekonany, że problemem nie są zęby. Antybiotyk działa ładnie na niego bo ożywił się i chce jeść apetyt mu wróci, rzuca się na listki ale zjeść ich nie może. Papki sam z miski też nie je.
Do soboty antybiotyk, jak nie zacznie jeść to będzie uśpiony i rtg i inne badania.
Może macie pomysł, podpowiecie coś
zamieszczam zdjęcie jak wyglądają próby jedzenia Śnieżka

Do soboty antybiotyk, jak nie zacznie jeść to będzie uśpiony i rtg i inne badania.
Może macie pomysł, podpowiecie coś
zamieszczam zdjęcie jak wyglądają próby jedzenia Śnieżka

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
a może to tzw. kieszonki? a może nadżerki w paszczy? wrzody żołądka?