Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, hamaki...PRZERWA 8.08 - 3.09
Ja mam pytanie z innej beczki , na jednym z twoich zdjęć z hamaczkami są elementy klatki takie łączone , mam pytanie gdzie można takie kupić ? Szukam po całym necie i nic , będę wdzięczna za pomoc 

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Chyba chodzi o kratki C&Cakami4 pisze:Ja mam pytanie z innej beczki , na jednym z twoich zdjęć z hamaczkami są elementy klatki takie łączone , mam pytanie gdzie można takie kupić ? Szukam po całym necie i nic , będę wdzięczna za pomoc

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Tak jak pisze Bulletproof - moje były sprowadzane z USA, kiedyś na forum ktoś się podjął zamawiania, zbierał chętnych i tak się udało zaopatrzyć.
Teraz "podobne" można kupić u nas, więc mniej zachodu, ale nie wiem jak cenowo się to przedstawia.
Teraz "podobne" można kupić u nas, więc mniej zachodu, ale nie wiem jak cenowo się to przedstawia.
Pastuszku byłam Ci winna zdjęcia z moimi panami w jamkach. Z różnych powodów się nie składało. Troszkę trwało zanim chłopcy je polubili. Jednak Rambuś swoje ostatnie dni, gdy jeździł ze mną do pracy, przeleżał właśnie w jamce. Widać było, że jest mu dobrze.
A tak oto z uroków jamki korzysta sobie dzisiaj Maxiu

A tak oto z uroków jamki korzysta sobie dzisiaj Maxiu

Dzięki za pomoc , chyba narazie dam sobie spokój , ta cena mnie przeraża.Bulletproof pisze:Chyba chodzi o kratki C&Cakami4 pisze:Ja mam pytanie z innej beczki , na jednym z twoich zdjęć z hamaczkami są elementy klatki takie łączone , mam pytanie gdzie można takie kupić ? Szukam po całym necie i nic , będę wdzięczna za pomocSą niedostępne w Polsce, na ebayu można kupić, ew. w Polsce można kupić ich "podróbki" czyli Cavia Creative
Dzięki , jednak daje sobie spokój , przynajmniej naraziepastuszek pisze:Tak jak pisze Bulletproof - moje były sprowadzane z USA, kiedyś na forum ktoś się podjął zamawiania, zbierał chętnych i tak się udało zaopatrzyć.
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, hamaki, tunele, paśniki...
Chciałbym zamówić trzy norki
z ociepliną 

"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
ks.Twardowski
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, hamaki, tunele, paśniki...
To tak ciemny morski jeśli z tej końcówki wystarczy
mięta
i niebieski

"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
ks.Twardowski
ks.Twardowski