A dziś z nowymi wspaniałymi "rodzicami" odjechał mały A. Od teraz zwany Gryfciem
Trzymam kciuki, prosiaku. Niech to będzie TEN dom
Czekam na wieści!
Ostatni już młodzieniec zarezerwowany :) [Mińsk Maz.]
Moderator: silje
- AgnesP
- Miejscowość: Warszawa - Mokotów
- Kontakt:
Re: Ostatni już młodzieniec :) [Mińsk Maz.]
To został Pan C??
Kochaniutki rozrabiaka.
Kochaniutki rozrabiaka.
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem z domu do domu były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik.
Moje tymczasy: Szyszka
Re: Ostatni już młodzieniec :) [Mińsk Maz.]
Gryfek i Funiek póki co trochę się kłócą, trochę szczękają zębolami, ale źle nie jest. Siedzą już razem w klatce. Większość czasu funkcjonują obok siebie w spokoju. Choć nie powiedziałabym, że się już tak na sto procent dogadali. Obserwujemy uważnie, bo wcześniej Funiek stracił już honor i kilka kłaków z zadka. Zobaczymy, jak dalej będą się kształtować ich relacje, ale na pewno łatwo się nie poddamy. Spróbowaliśmy już nawet wspólnego kolankowania i chłopcy siedzieli wtuleni w siebie i totalnie wyluzowani, poziewujac co jakiś czas, więc myślę, że mają sporą szansę na zgodę. Jutro dodam jakieś zdjęcia w naszym wątku.
Re: Ostatni już młodzieniec zarezerwowany :) [Mińsk Maz.]
Cały czas trzymam kciuki za ich przyjaźń . No i moi seniorzy powrócili już do leniwego życia (jedzenie, leżenie i jedzenie na leżąco) - nie wiem, czy zgodziliby się przyjąć Gryfka ponownie
A tymczasem ciocia anthracite, u której od czasu moich wakacji mieszka C (zwany Killerem ), już chyba nie da rady rozstać się z prosiakiem. Przenosimy więc wątek do zarezerwowanych i czekamy na łączenie świniaków .
Karolina, przyznam, że miałam nadzieję, że w końcu pękniesz i powiesz, że zostaje. No i proszę, wcześniejszy prezent urodzinowy
A tymczasem ciocia anthracite, u której od czasu moich wakacji mieszka C (zwany Killerem ), już chyba nie da rady rozstać się z prosiakiem. Przenosimy więc wątek do zarezerwowanych i czekamy na łączenie świniaków .
Karolina, przyznam, że miałam nadzieję, że w końcu pękniesz i powiesz, że zostaje. No i proszę, wcześniejszy prezent urodzinowy
- AgnesP
- Miejscowość: Warszawa - Mokotów
- Kontakt:
to ja też się bardzo cieszę, bo od prawie roku śledzę wątek Pana C (u nas przez chwilę Rubinek a teraz Killer:-) .Dawenna pisze: A tymczasem ciocia anthracite, u której od czasu moich wakacji mieszka C (zwany Killerem ), już chyba nie da rady rozstać się z prosiakiem. Przenosimy więc wątek do zarezerwowanych i czekamy na łączenie świniaków .
trzymam za jego szczęście.
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Co tam? łączenie się udało?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Podbijam, czy wszyscy znaleźli już dom?