Do adopcji wkrótce- dwaj puchaci bracia Czuk i Hek- synkowie Marusi z tego wątku
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =98&t=7742
Chłopaczki jak na swój wiek przystało- rozbrykani i ciekawscy. Ciężko im było zrobić wspólne zdjęcie- rozchodzili się we wszystkich kierunkach
Mają jeszcze dość niską wagę, ale to zrozumiałe- pocodzą z miotu aż 5-świnkowego. Dziś zostali oddzieleni od mamy i rozpoczynamy indywidualne tuczenie. Mam nadzieję, że szybko osiągną przepisowe 300g i będą mogli przeprowadzić się do swojego domku.
* Stan adopcji na tą chwilę- DS u p.Doroty i Tosi z ok. Warszawy
* Informacje dotyczące adopcji- do adopcji wyłącznie razem (chyba, że się pobiją)
* Imię świnki- Czuk
* Wiek świnki- ur. 3.08.2017
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 3607
(zdjęcie sprzed kilku dni, obecnie świnek jest trochę bardziej puchaty)
* Imię świnki- Hek
* Wiek świnki- ur. 3.08.2017
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 3608
(fotka sprzed kilku dni, niestety z lampą)
* Miejscowość, w której przebywają zwierzęta,oraz u kogo- Sztum, silje
* Informacje dot. diety- Beaphar Care +, trawa, siano i zioła, ogórek, jabłko, seler naciowy, cukinia
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej (http://forum.swinkimorskie.eu/pliki/umo ... na2013.doc)
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości, a w przypadku samców wskazana jest 120-ka), karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Proszę zapoznać się z http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=88 i http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=83
W trosce o dobro zwierzaków- nie wysyłam świnek w dalekie trasy (pow.300km), chyba, że ich opiekun sam po nie przyjedzie lub zapewni komfortowy transport .
Czuk i Hek - już w swoim domku :)
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Czuk i Hek - już w swoim domku :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Re: Czuk i Hek- dwa paproszki- adopcja wstrzymana [Sztum]
Chcielibysmy zaadoptować świnki , tyle ze jesteśmy z Łodzi . Zależało by nam by były zdrowe
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Innych tu nie wydajemyPiotr pisze:Zależało by nam by były zdrowe
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Paproszki miały dziś szybką sesję zdjęciową
Zmieniłam im zdjęcie profilowe.
A oto i reszta efektów naszej wspólnej pracy
Rosną ciągle, ale powoli. Trochę im jeszcze zejdzie, zanim osiągną te 300g otwierające drogę do swojego własnego domku.
Zmieniłam im zdjęcie profilowe.
A oto i reszta efektów naszej wspólnej pracy
Rosną ciągle, ale powoli. Trochę im jeszcze zejdzie, zanim osiągną te 300g otwierające drogę do swojego własnego domku.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Zakochałam się oby szybko nabrały rasy i rozpoczęły poszukiwania domku
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Czuk i Hek- dwa paproszki- wolni [Sztum]
Puchatki przekroczyły 300g . Tym bardziej można się zakochiwać