Świetna willa !
A ile futerek do głaskania
Remus & Daisy - nowy domownik! :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Czarny, Rudy, Romulus&Remus, czekamy na Pioruna i Rakiet
E tam...Będzie Ci jeszcze małotwojawiernafanka pisze:Dziękuję Mam nadzieję, że nie okaże się prześwinieniem
Sześcioświń to marzenie jest
Sześcioświń to marzenie jest
To wiesz - nic nie stoi na przeszkodzie
Jeśli wszystko pójdzie dobrze, być może niedługo będziesz miała własny trójświń. A to już połowa sześcioświnia!
Jeśli wszystko pójdzie dobrze, być może niedługo będziesz miała własny trójświń. A to już połowa sześcioświnia!
Gratuluje doswinienia. Wiedzialam, ze tymczasy zostana u Ciebie
No proszę jak szybko się zaświniłaś. To chyba zaraźliwe jest
Mój TŻ nie zgadza się na więcej niż 2 świnie więc 3 świnka to będzie dopiero... wyzwanie dla niego. Po prostu zgadza się ,ale jak małe dziecko "nie będę jej lubił". Czasem mam wrażenie, że jestem z przedszkolakiem w związku
Mój też długo długo był nieugięty. Też miał ich nie lubić. Skończyło się na tym, że muszę świnki zdzierać z jego kolan!
Póki co, zauważyłam, że Remus rozplackowuje się minutę po ułożeniu na kolanach. Leży z wywalonymi kopytami, nie boi się zupełnie (choć wyjęcie z klatki nadal graniczy z cudem). Romulus niestety dzikus okropny.
A już w poniedziałek lub wtorek lądują u nas Piorun z Rakietkiem!!
Póki co, zauważyłam, że Remus rozplackowuje się minutę po ułożeniu na kolanach. Leży z wywalonymi kopytami, nie boi się zupełnie (choć wyjęcie z klatki nadal graniczy z cudem). Romulus niestety dzikus okropny.
A już w poniedziałek lub wtorek lądują u nas Piorun z Rakietkiem!!
Piękne te stadko,rudzielce są jak wiewiórki wszystkie cudne.No i klata jak pałac,porób im kładki pomiędzy piętrami będą miały do łażenia sporo:D