Łączenie świnek
Re: Łączenie świnek
Chłopcy nadal na wybiegu, na szczęście w nocy nie było źle gonili się w potem każdy spał w innym miejscu...dzisiaj zauważyłam ze młodszy Jeżyk podchodzi do mojego Ptysia, wącha jego cztery litery ale ten od razu ucieka. Zdarza się że czasami przez chwilkę jedzą wspolnie sianko, trawę nawet Jeżyk położył się w pobliżu Ptysia i tak spali chwilę. Ogólnie mój starszy nadal ucieka, młodszy natomiast często piszczy. Futro dzisiaj nie latało, krew się nie polala...jutro idę do pracy więc chłopcy będą sami przez 8h ale na szczęście środę i czwartek mam wolne to będę czuwać...
Dobrze że dziś było spokojnie,oby tak dalej. Zdjęcie chłopaków przy trawce-super
nadal trzymamy

Młodszy atakuje starszego a ten zamiast się bronić ucieka...przed chwilą doszło do tej sytuacji
a jak one się nie polubia i cały czas tak będzie??? 

Nie ustaliły jeszcze hierarchii więc jeszcze trochę mogą się gonić itp.,poza tym wygląda na to że jeden i drugi chce rządzić i jeden drugiego bierze na przetrzymanie. Miejmy nadzieję że szybko któryś z panów ustąpi i da się zdominować. Będzie dobrze. 

Masakra...
ja wiedziałam że zawsze mam pod górkę
mam nadzieję że w końcu coś się między nimi wyklaruje bo to już 3 dzień na wybiegu...
Ale bardzo dziękuję za wsparcie

Ale bardzo dziękuję za wsparcie

Chłopcy ganiali się przez jakiś czas ale nie gryzli się. Scenariusz taki sam młodszy podchodzi a starszy ucieka efekt końcowy spia osobno. Dzisiaj zmiejszam im trochę wybieg może to coś pomoże... 

Tak było przez chwilkę
potem Jeżyk zwiał w drugi kąt
Zauważyłam teraz że mój Ptysiek kuleje na przednią łapkę, trzyma ją w górze i czasami na niej stoi...mam nadzieję ze jutro się poprawi bo jak nie to znowu czeka nas weterynarz
https://naforum.zapodaj.net/15a1ad5ca0eb.jpg.html

Zauważyłam teraz że mój Ptysiek kuleje na przednią łapkę, trzyma ją w górze i czasami na niej stoi...mam nadzieję ze jutro się poprawi bo jak nie to znowu czeka nas weterynarz

https://naforum.zapodaj.net/15a1ad5ca0eb.jpg.html