Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Anulka1602

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Anulka1602 »

Moje żarłoki z takiej opieki też by się cieszyły :laugh: mój mąż czasami na nie mówi że to takie odkurzacze tylko z futrem :rotfl: no i wiem że szfagierka dobrze się nimi zajmie a gdyby trzeba było to i do weta zabierze
Anulka1602

Jako że już jutro mam imieniny a mój szanowny małż nic nie mówi na temat mojego prezentu to jestem zmuszona delikatnie mu się przypomnieć co by zapracowany bidulek sobie nie zapomniał i nie wyskoczył mi jutro z jakąś biżuterią czy innym drogim badziewiem którego nie potrzebuje :nono: tak więc proszę trzymać kciuki by mój małż się spisał bo inaczej będziecie go oglądać w wątku-"do adopcji",a że jegomość jest lekko łysawy więc nie ma tego uroku co nasze piękne i puszyste prośki a co za tym idzie-widok niespecjalny :rotfl:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

:laugh: :laugh:
Oczywiście trzymam kciuki :fingerscrossed: :fingerscrossed: :szczerbaty:
Pikabu

Post autor: Pikabu »

:fingerscrossed: są. Podpowiedz mu, że maxi zoo teraz promocja 50% na wszystko dla gryzoni :P (niech kupi dwa razy więcej) Chociaż byłam dziś zachęcona wpisami na świnkowej grupie na fb i nic nie znalazłam... wszystko co mają w ofercie już mam, a moje stworki wcale nie mają tak dużo wyposażenia :laugh:
Anulka1602

Ja już mu pokazałam na allegro więc wie co chce a w razie wątpliwości uprzedziłam że może dać pieniążki to już go wyręcze i sama zamówie :laugh:
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Klaudia_1396 »

Ajj co ten mąż się z wami ma ha ha
:fingerscrossed:
Obrazek
Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018 :candle:
Puszek : 01.11.2016 :świnka1:
Helios Cavior : 10.04.2018 :świnka2:
Anulka1602

Klauduś narazie to on nic z nami nie ma-bidulek myśli że jak dziewczyny będą mieć większą klatkę to zmniejszę im wybieg a tu dopiero czeka go niespodzianka bo nie dość że nie zmniejsze im wybiegu to jeszcze będzie musiał stół wywiercić i przykręcić w innym miejscu kuchni :rotfl: ale nic nie mówię-będzie mieć niespodziankę :rotfl:
Anulka1602

Kukurydza jest mniam,mniam,mniamuśna :yahoo:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 6:53 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Aby mąż się nie nudził, należy mu wymyślać jakieś robótki :szczerbaty:
Anulka1602

Mój małż lubi mieć co robić więc ja mu tylko ułatwiam sprawę co by nie miał problemu w co włożyć ręce :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”