Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Siula
 - Miejscowość: Tarnowo Podgóne
 - Kontakt:

Re: Tost i Nachos - zdjęcia s.85
Słodziaki 
 Nachosik jakie minki robi do obiektywu 

- 

cappuccino

No, robi, robi 
 Nie chcesz wiedzieć, jakie miny robił, jak mu zeskrobywałam brud z gruczołu i intensywnie myłam mu zadek  

Ja to nie wiem, Tost w ogóle się nie tłuści, a Nachos to był ostatnio zatłuszczony aż do połowy ciałka
 Tak samo to, że Nachos zawsze sobie coś do tyłka powtyka, i muszę mu ciągle wyjmować zlepione kłaki. Tost - mimo, że ma milion razy dłuższe włosy - zawsze ma czystą pupkę. 
Tosta też niedługo czeka małe ścięcie futra, bo kurczę, tak mu szybko te kłaki rosną i się kołtunią na zadzie, że nie nadążam z obcinaniem. Ale to i tak nic w porównaniu z Nachosem, ja nie wiem, czy on się myć nie umie, czy co?

Ja to nie wiem, Tost w ogóle się nie tłuści, a Nachos to był ostatnio zatłuszczony aż do połowy ciałka
Tosta też niedługo czeka małe ścięcie futra, bo kurczę, tak mu szybko te kłaki rosną i się kołtunią na zadzie, że nie nadążam z obcinaniem. Ale to i tak nic w porównaniu z Nachosem, ja nie wiem, czy on się myć nie umie, czy co?
- Siula
 - Miejscowość: Tarnowo Podgóne
 - Kontakt:

Tak to jest z facetami, jeden czyściszek, inny brudas  

- 

cappuccino

no tak jest  

Na dodatek strasznie trudno mi obciąć Nachosowi pazury... Strasznie mu się te najmniejsze zawijają i kurcze ciężko to obciąć.
Ale za dwa tygodnie jadą na wakacje do Lilith - duzi wyjeżdżają nad polskie morze, modląc się o piękną pogodę - także może ciotka doprowadzi jego pazury do porządku.

Na dodatek strasznie trudno mi obciąć Nachosowi pazury... Strasznie mu się te najmniejsze zawijają i kurcze ciężko to obciąć.
Ale za dwa tygodnie jadą na wakacje do Lilith - duzi wyjeżdżają nad polskie morze, modląc się o piękną pogodę - także może ciotka doprowadzi jego pazury do porządku.
- 

cappuccino

Potrzebujemy dużo kciuków dla Tosta. 
Wróciliśmy z urlopu - Tościk dostał zapalenia płuc. Temperatura bardzo niska - nie mógł dostać przez to przeciwzapalnych leków, sam nie je.
Dokarmiamy, dogrzewamy, jesteśmy na antybiotyku. Schudł 200g w przeciągu tygodnia.
Kciuki potrzebne...

Wróciliśmy z urlopu - Tościk dostał zapalenia płuc. Temperatura bardzo niska - nie mógł dostać przez to przeciwzapalnych leków, sam nie je.
Dokarmiamy, dogrzewamy, jesteśmy na antybiotyku. Schudł 200g w przeciągu tygodnia.
Kciuki potrzebne...
- martuś
 - Miejscowość: Złocieniec
 - Kontakt:

- joanna ch
 - Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
 - Kontakt:

Re: Tost i Nachos - Zapalenie płuc :(
trzymam mocno!

- sosnowa
 - Miejscowość: Warszawa
 - Kontakt:

Z całych sił. U nas drugie już lato z zapaleniami dolnych dróg oddechowych. to te cholerne upały..........

- porcella
 - Moderator globalny
 - Miejscowość: Warszawa
 - Kontakt:

Mocno trzymam!