Srebrne kotki dla świnek - zakończony

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Srebrne kotki dla świnek - zakończony

Post autor: Asita »

Witamy witamy! Obrazek
Kolejny raz razem z Żurkiem i Mieciem planujemy zakupy dla świnek z domów tymczasowych. Pieniążki z tego bazarku wydamy na jedzonko ratunkowe i nie tylko Obrazek Obrazek oraz artykuły higieniczne dla chorych i potrzebujących tymczasków od Silje, Danbei oraz Joanki.
Oto foto futerkowych misiaków, na które zbieramy pieniążki Obrazek
Bartuś Obrazek
Miłosz Obrazek
Minionek i Fredrikson Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czesio Obrazek
Hudini Obrazek

Motywem przewodnim tym razem są srebrne kotki ale nie zabraknie też tradycyjnie świnek, sreberko robione przeze mnie. Dla tych, co jeszcze nie są zaznajomieni z naszymi wyrobami, zwierzaczki są robione ze srebra próby 925. Zapięcia też są ze srebra tej próby. Biżuterię robię ręcznie, nie są to odlewy. Mamy do wyboru kolczyki, wisiorki i bransoletki. Mam też kilka innych gadżetów, które nie są biżuterią ale mogą za to przydać się opiekunom psiaków Obrazek

Zasady bazarku:
1. Bazarek zaczynamy już teraz i potrwa on do niedzieli 11.06.2017r. do godziny 22.00.00. Ostatni post ważny będzie o godzinie 22.00.00.
2. Licytujemy fanty na znanych nam zasadach: w poście wskazujemy cyfrę lub cyfrę z literą (jeśli taka jest) i wskazujemy cenę, za jaką chcielibyśmy nabyć dany fant.
3. Licytujmy podnosząc cenę o min. 1zł, nie podnośmy cen o kilka groszy.
4. Koszty wysyłki zlicytowanego fantu pokrywa osoba, która wygrała licytację (UWAGA - trzeba liczyć się z większymi kosztami przy większym gabarycie fantu).
4. Po zakończeniu bazarku zliczę co i kto nabył i za ile i powysyłam pw do wszystkich zainteresowanych.
5. Pieniążki wraz z kosztami wysyłki wysyłacie potem na wskazane przeze mnie konto i po wpływie wysyłam gadżety.
6. Po otrzymaniu wszystkich wpłat zrobię zakupy zgodne z listami potrzeb świnkowych tymczasków dla Silje, DanBei oraz Joanki, których potwierdzenia wkleję w ostatnim poście.
7. W razie pytań - pytajcieObrazek

No to zaczynamy!Obrazek

Srebrne kotki:

1. Bransoletka na brązowym rzemyku, srebro oksydowane, wymiary: dł rzemyka 17cm razem z zapięciem + 3cm łańcuszka przedłużającego, kotek: 2cm x 1cm
Cena wyw.: 45zł
Obrazek
Obrazek

Beatrice - 45zł

2. Bransoletka na 2 srebrnych łańcuszkach, srebro oksydowane, wymiary: dł łańcuszka 17cm razem z zapięciem + 3cm łańcuszka przedłużającego, kotek: 2,2cm x 1cm
Obrazek

Kanja - 85zł

3. Kolczyki, srebro oksydowane, wymiary: 2,5cm x 1,4cm + zapięcie dł 1,7cm
Cena wywoławcza: 35zł
Obrazek

piju - 35zł
sarab - 60zł
Fikus.i.Max - 62zł

4. Bransoletka na cienkim brązowym rzemyku, srebro oksydowane, matowane na styl satynowy, wymiary: dł rzemyka 18cm + łańcuszek przedłużający 3cm, świnka: 2cm x 1cm
Cena wyw.: 35zł
Obrazek
Obrazek

ajoanna - 38zł
smash_lady - 40zł

5. Bransoletka na 2 cienkich brązowych rzemykach, srebro oksydowane, matowane na styl piaskowy, wymiary: dł rzemyka 18cm + łańcuszek przedłużający 3cm, świnka: 2,2cm x 1,3cm
Cena wyw.: 40zł
Obrazek

pucka69 - 40zł
Kaszerek - 45zł
ajoanna- 47zł

6.Wiosiorek, srebro oksydowane, matowane na styl piaskowy, oczko z wiśniowego bursztynu, wymiary: 3,5cm x 2,6cm plus zawieszka 1cm
Obrazek

zoira - 45zł

7. Wiosiorek, srebro oksydowane, wymiary: 2,9cm x 1,5cm plus zawieszka 0,5cm
Cena wyw.: 30zł
Obrazek

piju - 30zł
aita - 35zł

8. Wiosiorek, srebro oksydowane, matowane na styl satynowy, wymiary: 2,5cm x 1,4cm plus zawieszka 0,5cm
Cena wyw.: 25zł
Obrazek

Eris - 25zł
zoira - 30zł
gunia - 35zł
gunia - 50zł

9. Pierścionek regulowany, srebro oksydowane, matowane na styl piaskowy, wymiary: przekątna obrączki 1,8cm przy całkowitym zamknięciu, świnka: 1,8cm x 1,1cm
Cena wyw.: 40zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

piju - 40zł
Kanja - 50zł
piju - 60zł
Kanja - 61zł
piju - 65zł
Kanja - 70zł
piju - 75zł
Kanja - 76zł
piju - 80zł
Kanja - 85zł
piju - 90zł

10. Karma dla psa dietetyczna Eukanuba, 1kg, data ważności: 26/09/2017
Cena wyw.: 10zł
Obrazek

Prosiak Srosiak - 15zł

11. Szelki dla psa, rozm L, wym.: 44cm wszerz, 25cm dł paska między przednie łapy, szelki regulowane; szelki są nowe, nieużywane, Homer tylko przymierzył ale okazały się za wielkie (nie mogłam oddać do sklepu, bo oderwałam metkę...). Szelki są naprawdę świetne, mamy mniejszy rozmiar i rewelacyjnie się sprawdzają :)
Cena wyw.: 25zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek

12. Butki dla psa 2szt, rozm M, wym: 8cm szer "łapki", 16cm dł całości (butki są nowe, nieużywane, znowu...za duże na Homera..)
Cena wyw.: 10zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek

13. Kolczyki srebrne: ręcznie fakturowane kółeczka, oksydowane, szklana fasetowana kuleczka w kolorze błękitu, wym.: dł. 5,6cm razem z zapięciem, szer. 1cm.
Obrazek

Beatrice - 30zł

14. Kolczyki srebrne: ręcznie fakturowane romby, lekko zmatowane na styl satynowy, bursztynowe kosteczki w kolorze słonecznej cytryny, wym.: dł. 3,4cm razem z zapięciem, szer.1cm.
Obrazek

Beatrice - 30zł
MAS - 32zł

15. Kolczyki srebrne: srebrne łańcuszki na których zawieszone są bursztynowe kosteczki w kolorze jesiennych liści, wym.: dł. 6cm razem z zapięciem, szer. 1cm.
Obrazek
Obrazek

Beatrice - 30zł

16. Krwawniczek na zielonej trawce: suszone przeze mnie i moją mamę zioła i trawka - 2 wiązanki krwawnika (zbiory jesienne), trawa (tymotka, kupkówka, kostrzewa), topinambur, pokrzywa zwyczajna, mniszek lekarski, może zawierać śladowe ilości babki lancetowatej, zwyczajnej oraz koniczyny (zbiory tegoroczne!) :) waga: 60g
Cena wyw.: 4zł
Obrazek

Bulletproof - 4zł
Prosiak Srosiak - 10zł
Bulletproof - 13zł
Beatrice - 15zł
Prosiak Srosiak - 17zł
Beatrice - 20zł

17. Olejek do masażu i kąpieli, nowy, data ważności 10/2018, poj. 500ml.
Cena wyw.: 8zł
Obrazek

ajoanna - 10zł

18. Krem do rąk, nowy, data ważności: 07/2018, poj. 100ml.
Cena wyw.: 5zł
Obrazek

piju - 5zł
Ostatnio zmieniony 13 cze 2017, 22:22 przez Asita, łącznie zmieniany 23 razy.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Re: Srebrne kotki dla świnek

Post autor: pucka69 »

nr 5 - 40,00
Obrazek
piju

Post autor: piju »

Numer 3 i numer 7 za wywolawcza.
Nikaa

Post autor: Nikaa »

Witam
Czy Bartuś który jest na 1 zdjęciu jest do adopcji ?
Jak tam, to w jakiej miejscowości się znajduje ?
Ile ma miesięcy/lat ?
piju

Post autor: piju »

Aaa... I jeszcze numer 9 :) Za wywolawcza.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Nikaa pisze:Witam
Czy Bartuś który jest na 1 zdjęciu jest do adopcji ?
Jak tam, to w jakiej miejscowości się znajduje ?
Ile ma miesięcy/lat ?
A to pytanie jest do DanBei ;) Ona się nim opiekuje, więc napisz proszę do niej pw :)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Post autor: Prosiak Srosiak »

Numer 10 za 15zł
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
aita

Post autor: aita »

Numer 7 za 35zł ☺
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

9 - 50 zł.
smash_lady