Witamy witamy!
Kolejny raz razem z Żurkiem i Mieciem planujemy zakupy dla świnek z domów tymczasowych. Pieniążki z tego bazarku wydamy na jedzonko ratunkowe i nie tylko oraz artykuły higieniczne dla chorych i potrzebujących tymczasków od Silje, Danbei oraz Joanki.
Oto foto futerkowych misiaków, na które zbieramy pieniążki
Bartuś
Miłosz
Minionek i Fredrikson
Czesio
Hudini
Motywem przewodnim tym razem są srebrne kotki ale nie zabraknie też tradycyjnie świnek, sreberko robione przeze mnie. Dla tych, co jeszcze nie są zaznajomieni z naszymi wyrobami, zwierzaczki są robione ze srebra próby 925. Zapięcia też są ze srebra tej próby. Biżuterię robię ręcznie, nie są to odlewy. Mamy do wyboru kolczyki, wisiorki i bransoletki. Mam też kilka innych gadżetów, które nie są biżuterią ale mogą za to przydać się opiekunom psiaków
Zasady bazarku:
1. Bazarek zaczynamy już teraz i potrwa on do niedzieli 11.06.2017r. do godziny 22.00.00. Ostatni post ważny będzie o godzinie 22.00.00.
2. Licytujemy fanty na znanych nam zasadach: w poście wskazujemy cyfrę lub cyfrę z literą (jeśli taka jest) i wskazujemy cenę, za jaką chcielibyśmy nabyć dany fant.
3. Licytujmy podnosząc cenę o min. 1zł, nie podnośmy cen o kilka groszy.
4. Koszty wysyłki zlicytowanego fantu pokrywa osoba, która wygrała licytację (UWAGA - trzeba liczyć się z większymi kosztami przy większym gabarycie fantu).
4. Po zakończeniu bazarku zliczę co i kto nabył i za ile i powysyłam pw do wszystkich zainteresowanych.
5. Pieniążki wraz z kosztami wysyłki wysyłacie potem na wskazane przeze mnie konto i po wpływie wysyłam gadżety.
6. Po otrzymaniu wszystkich wpłat zrobię zakupy zgodne z listami potrzeb świnkowych tymczasków dla Silje, DanBei oraz Joanki, których potwierdzenia wkleję w ostatnim poście.
7. W razie pytań - pytajcie
No to zaczynamy!
Srebrne kotki:
1. Bransoletka na brązowym rzemyku, srebro oksydowane, wymiary: dł rzemyka 17cm razem z zapięciem + 3cm łańcuszka przedłużającego, kotek: 2cm x 1cm
Cena wyw.: 45zł
Beatrice - 45zł
2. Bransoletka na 2 srebrnych łańcuszkach, srebro oksydowane, wymiary: dł łańcuszka 17cm razem z zapięciem + 3cm łańcuszka przedłużającego, kotek: 2,2cm x 1cm
Kanja - 85zł
3. Kolczyki, srebro oksydowane, wymiary: 2,5cm x 1,4cm + zapięcie dł 1,7cm
Cena wywoławcza: 35zł
piju - 35zł
sarab - 60zł
Fikus.i.Max - 62zł
4. Bransoletka na cienkim brązowym rzemyku, srebro oksydowane, matowane na styl satynowy, wymiary: dł rzemyka 18cm + łańcuszek przedłużający 3cm, świnka: 2cm x 1cm
Cena wyw.: 35zł
ajoanna - 38zł
smash_lady - 40zł
5. Bransoletka na 2 cienkich brązowych rzemykach, srebro oksydowane, matowane na styl piaskowy, wymiary: dł rzemyka 18cm + łańcuszek przedłużający 3cm, świnka: 2,2cm x 1,3cm
Cena wyw.: 40zł
pucka69 - 40zł
Kaszerek - 45zł
ajoanna- 47zł
6.Wiosiorek, srebro oksydowane, matowane na styl piaskowy, oczko z wiśniowego bursztynu, wymiary: 3,5cm x 2,6cm plus zawieszka 1cm
zoira - 45zł
7. Wiosiorek, srebro oksydowane, wymiary: 2,9cm x 1,5cm plus zawieszka 0,5cm
Cena wyw.: 30zł
piju - 30zł
aita - 35zł
8. Wiosiorek, srebro oksydowane, matowane na styl satynowy, wymiary: 2,5cm x 1,4cm plus zawieszka 0,5cm
Cena wyw.: 25zł
Eris - 25zł
zoira - 30zł
gunia - 35zł
gunia - 50zł
9. Pierścionek regulowany, srebro oksydowane, matowane na styl piaskowy, wymiary: przekątna obrączki 1,8cm przy całkowitym zamknięciu, świnka: 1,8cm x 1,1cm
Cena wyw.: 40zł
piju - 40zł
Kanja - 50zł
piju - 60zł
Kanja - 61zł
piju - 65zł
Kanja - 70zł
piju - 75zł
Kanja - 76zł
piju - 80zł
Kanja - 85zł
piju - 90zł
10. Karma dla psa dietetyczna Eukanuba, 1kg, data ważności: 26/09/2017
Cena wyw.: 10zł
Prosiak Srosiak - 15zł
11. Szelki dla psa, rozm L, wym.: 44cm wszerz, 25cm dł paska między przednie łapy, szelki regulowane; szelki są nowe, nieużywane, Homer tylko przymierzył ale okazały się za wielkie (nie mogłam oddać do sklepu, bo oderwałam metkę...). Szelki są naprawdę świetne, mamy mniejszy rozmiar i rewelacyjnie się sprawdzają
Cena wyw.: 25zł
12. Butki dla psa 2szt, rozm M, wym: 8cm szer "łapki", 16cm dł całości (butki są nowe, nieużywane, znowu...za duże na Homera..)
Cena wyw.: 10zł
13. Kolczyki srebrne: ręcznie fakturowane kółeczka, oksydowane, szklana fasetowana kuleczka w kolorze błękitu, wym.: dł. 5,6cm razem z zapięciem, szer. 1cm.
Beatrice - 30zł
14. Kolczyki srebrne: ręcznie fakturowane romby, lekko zmatowane na styl satynowy, bursztynowe kosteczki w kolorze słonecznej cytryny, wym.: dł. 3,4cm razem z zapięciem, szer.1cm.
Beatrice - 30zł
MAS - 32zł
15. Kolczyki srebrne: srebrne łańcuszki na których zawieszone są bursztynowe kosteczki w kolorze jesiennych liści, wym.: dł. 6cm razem z zapięciem, szer. 1cm.
Beatrice - 30zł
16. Krwawniczek na zielonej trawce: suszone przeze mnie i moją mamę zioła i trawka - 2 wiązanki krwawnika (zbiory jesienne), trawa (tymotka, kupkówka, kostrzewa), topinambur, pokrzywa zwyczajna, mniszek lekarski, może zawierać śladowe ilości babki lancetowatej, zwyczajnej oraz koniczyny (zbiory tegoroczne!) waga: 60g
Cena wyw.: 4zł
Bulletproof - 4zł
Prosiak Srosiak - 10zł
Bulletproof - 13zł
Beatrice - 15zł
Prosiak Srosiak - 17zł
Beatrice - 20zł
17. Olejek do masażu i kąpieli, nowy, data ważności 10/2018, poj. 500ml.
Cena wyw.: 8zł
ajoanna - 10zł
18. Krem do rąk, nowy, data ważności: 07/2018, poj. 100ml.
Cena wyw.: 5zł
piju - 5zł
Srebrne kotki dla świnek - zakończony
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Srebrne kotki dla świnek - zakończony
Ostatnio zmieniony 13 cze 2017, 22:22 przez Asita, łącznie zmieniany 23 razy.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Srebrne kotki dla świnek
Witam
Czy Bartuś który jest na 1 zdjęciu jest do adopcji ?
Jak tam, to w jakiej miejscowości się znajduje ?
Ile ma miesięcy/lat ?
Ile ma miesięcy/lat ?
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
A to pytanie jest do DanBei Ona się nim opiekuje, więc napisz proszę do niej pwNikaa pisze:Witam
Ile ma miesięcy/lat ?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Numer 10 za 15zł
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
9 - 50 zł.