Wyjdę a może nie wyjdę?
Czym sprać te plamy na ich bieżniku na pierwszym planie? To ich że tak powiem siki
I wyżerały podkład spod maty/drybedu. Zamieniłam na szary papier. Dalej wyżerają ale przynajmniej jest bez folii
Że tak powiem, jak ocet nie weźmie, to chyba nic nie weźmie, bo to osady są mineralne...
Pacz, a u mnie siedziały w tunelu i udawały, że nie zyją całkiem. No chyba, że dostaly jeść
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
pojechalam na tydzień nad morze. panienkami opiekuje się moja koleżanka która mieszka u mnie na czas mojego urlopu. jak wyjezdzalam to dziewczyny jakieś słabe boby miały więc dalam probiotyk i kazałam zielone odstawić i bobki były ok. a teraz po marchewce znowu wrrrr no to już będzie dieta i probiotyk na dluzej
Wróciłam
Zawiozłam dziewczyny na darmowe USG
Belinda w 100 % zdrowa
Pernilla - pęcherz moczowy o cechach przewlekłego zapalenia pęcherza - będziemy dziś mocz łapać do badania
poza tym zwłóknienie trzustki - ale to podobno nie ma się czym martwić, powiększona nieco macica - ale to może być rujką i śladowa ilość płynu na wys. pęcherza moczowego w jamie brzusznej, ale też mam się nie martwić tym
Słuchaj,a może podawaj jej wodę dodatkowo do pysia strzykawką? Wtedy masz kontrolę,ile naprawdę pije.Ja tak często robię o mojego bo ten sam to prawie nic nie pije.Super z wynikami! Trzymamy jak zawsze :
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...